Beszámolóba bújtatott saját újsággal népszerűsíti magát Simonka György

Beszámolóba bújtatott saját újsággal népszerűsíti magát Simonka György

Saját újsággal népszerűsíti magát Békésben a csalásgyanús ügybe keveredő fideszes politikus, Simonka György, választókerületének minden háztartásába eljuttatta munkabeszámolónak titulált lapját – adta hírül a Hír TV. A Dél-Békés jobban teljesít című kiadványban szereplő fotók például azt mutatják, ahogy a politikus cukorkát osztogat, vagy óvodás gyerekekkel szerepel egy ünnepségen. Hogy mennyibe került mindez, és ki fizette, azt nem tudni.

Bod Tamás, az Együtt politikusa úgy látja, Simonka a köznevelési törvényt is megszegte, ugyanis az óvodákat, iskolákat járva politikai célokra használja fel a gyerekekkel készült fotóit.

Hírdetés

http://mno.hu/

„Egyrészt nem tudjuk, milyen forrásból finanszírozta, másrészt öntömjénezésről van szó, ami a legrosszabb időket hívja elő. Három: sajnos Dél-Békés nem teljesít jobban, Dél-Békés minden gazdasági mutatója a nyolcéves Fidesz-kormányzás alatt sokkal rosszabbá vált, így nem tudom, miről beszélünk, túl azon, hogy kampány van, és túl azon, hogy a Fidesz ebben is hazudik. Egyébként Simonka ott jelenik meg, ahol nem kéne megjelennie, és onnan marad el, ahol viszont ott kéne lennie” – mondta az ellenzéki képviselő.

http://mno.hu/

Munkabeszámolójában Simonka György arra nem tér ki, hogy a hozzá köthető cégeknél még zajlik a nyomozás költségvetési csalás gyanújával, mint ahogy a sajtóhírek szerint nála tartott házkutatásról is hallgat. Politikai karrierje azonban úgy tűnik, töretlen. Nemrég újraválasztották a Fidesz Békés megyei választmánya élére, és a kiszivárgó lista szerint Orosházán méretheti meg magát újra egyéni képviselőjelöltként 2018-ban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »