Beszakadt a padló, több mint harmincan megsérültek egy lakópark klubjában

Beszakadt a padló, több mint harmincan megsérültek egy lakópark klubjában

Többen megsérültek egy klubban, amikor leszakadt a padló. A gyorsan helyszínre érkező mentőknek sikerült mindenkit kimenteniük, a súlyosabbnak látszó sérülésekkel küzdőket helikopterekkel szállították kórházba.

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több amerikai televízió is.

Az alagsorba zuhanó fiatalok közül szerencsére senki nem szorult be és nem szenvedett életveszélyes sérüléseket

– közölte Jimmy Dixon, a helyi rendőrség vezetője. A klubszobában a helyi egyetem diákjai és vendégeik szórakoztak és táncoltak, amikor megmozdult a padló. Az amerikai tévékben nyilatkozó szemtanúk arról számoltak be:

Hírdetés

az volt az érzésük, mintha trambulinon lettek volna, a padló folyamatosan ingott, míg be nem szakadt. Az emberek sírtak, eluralkodott a pánik

– mondták.

Dozens Injured After Floor Collapses During Party Near Clemson University #college #party #accident #clemsonuniversity #houseparty https://t.co/fVfAkZp1UK

— Dwayne Williams (@Brockingtons) October 21, 2018

A gyorsan helyszínre érkező mentőknek sikerült mindenkit kimenteniük, a súlyosabbnak látszó sérülésekkel küzdőket helikopterekkel szállították kórházba.

A lakóparkot, ahol a tragédia történt, 2004-ben építették, nem messze a Clemson Egyetemtől.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »