Berlinben tegnap kifütyülte a német himnuszt a magát antifának nevező csürhe

Berlinben tegnap kifütyülte a német himnuszt a magát antifának nevező csürhe

Aki bármilyen formában felemelni merészeli szavát az NDK egykori ifjúkommunista funkcionáriusa, a máról holnapra kereszténydemokratává vedlett Angela Merkel és politikus bűntársai ellen, arra azonnal rásütik a „náci” billogot. A rengeteg szabadidejét esetenként gyilkolászással vagy nemi erőszakoskodással múlató sáskahad jelenlétének szükségességét megkérdőjelező közösségi portálokat egyik napról a másikra a „német” hatóságok a „gyűlöletbeszéd-ellenes”, még a magyarországiaknál is keményebb törvények szellemében egyszerűen lekapcsolják. Tegnap odáig jutottunk, hogy Berlinben a német hazafiak tüntetését megzavaró antifa csürhe nyilvánosan és tömegesen kifütyülte a német himnuszt.

A Németországba illegálisan, de Angela Merkel meghívására ellenőrzés nélkül beözönlő, a német polgárok adójából iszonyatos összegeket felemésztő horda kitartása ellen valamilyen módon tiltakozó állampolgárt ezenkívül komoly pénzbüntetéssel is sújtják. A megfélemlítést, a szólásszabadság hiányát egyéb jelenségek mellett jól példázza, hogy az elmúlt esztendő folyamán egymás után tűnnek el a világhálóról a berlini legfelsőbb politikai vezetés német nemzet- és Európa-gyilkos gyakorlatát bíráló, az ellen tiltakozó közösségi oldalak.

Az 1945 óta kívülről és belülről egyfolytában ható agymosás, holokausztozás, nácizás és a megfélemlítés ellenére Németországban – főleg Baden-Württembergben, Bajorországban és az egykori NDK területén levő egyes szövetségi tartományokban – a német népesség többsége nem olyan ostoba, önérdeke ellen cselekvő, amint arra a különböző tüntetéseken megjelenők viselkedéséből és számarányából következtetni lehet. A hamis kép kialakulásához nagyban – sőt, leginkább – az járul hozzá, hogy a hazafias németek által mostanában csak „hazug sajtónak” (Lügenpresse) nevezett, s a magyarországihoz hasonlóan többnyire nemzetellenes ottani média csak a magukat „antifáknak” nevező anarchista csürhe, vagy éppen az említett hazug sajtó megvezette, a Willkommenskulturt szinte már vallási hitté érlelt, a sáskahad megérkezését a pályaudvarokon tapsikolással és lufieregetéssel is üdvözlő tömeget mutatják meg nagy előszeretettel. A dezinformált, a nemzetét, kultúráját féltő, és egyáltalán a jövőjéért aggódó, törvényekkel, egzisztenciális megfélemlítéssel betömött szájú német többség azonban egyelőre hallgat.

A fő- és a melléksodratú németországi hazug sajtó tegnap ismét kimutatta a foga fehérjét azzal, hogy a „Merkelnek mennie kell” (Merkel muss weg) jelszó, német szövetségi, tartományi, osztrák, svájci, magyar és más országok zászlói alatt végbement tüntetést kizárólag az orosz RT Deutsch TV közvetítette. A nemrégiben elindított, s egyelőre még nem lekapcsolt, az antifák szemében már a nevével is súlyos nácizmusra utaló BadenWürttemberg Freiheitlich-Patriotisch-Traditionsbewusst (Baden-Württemberg Szabadságpárti-Patrióta-Hagyománytisztelő) közösségi oldal átvételének jóvoltából olvasóink is figyelemmel kísérhették a berlini tüntetés eseményeit. Akik látták a tüntetést, azok hallhatták, hogy a tüntetés szónokai, irányítói nem győzték eleget hangsúlyozni: „Mi nem vagyunk nácik, mi a hazánk jövőjéért aggódunk, Berlinért és Németországért vagyunk.”

A hazafiak tüntetésén elhangzott szavak persze nem hatották és győzték meg azt az agymosott antifa csürhét, amely a demonstráció útvonala mellett mindenütt fütyült, pfujolt, nácizott. Amint említettük, a németországi hazug sajtó szinte nem, vagy csak gúnyos hangnemben számolt be migránsáradat ellen tiltakozók szombati tüntetéséről. (Igaz, hogy nem hazai eseményről volt szó, de hasonlóképpen kezelte a tegnapi berlini tüntetést a „némettel” hasonszőrű és gyökerű magyarországi sajtó is – H. J.) Jó példa erre a Magyarországon „konzervatív német napilapnak” nevezett Franfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), amely a tegnapi Merkel-ellenes tüntetésről a többi között így számolt be: „Jobboldali populista szövetségek tüntetése”, míg a képaláírás szövege ez volt: „Mintegy 1350 (kissé lejjebb már csak 1000…) jobboldali és idegengyűlölő jelent meg szombaton Berlinben.”

Közben a tegnapi migrációellenes tüntetésen felbuzdulva ma hajnaltól Németország-szerte újrakezdte a „nácik akasztását” a Die Partei (A Párt) nevű, Angela Merkel migránspolitikáját is támogató, nemzetellenes társulat: az éjszakai órákban járják a nagyobb német városok utcáit és a lámpavasakra a következő szövegű nagyméretű táblát akasztják: „Ide egy nácit is lehetne akasztani.” Berlin nyolcadik, Neukölln nevű, mintegy 350 ezer lelkes kerületében manapság már a lakosság többsége muszlim migráns. A másik ilyen „jó emberekből” álló társulat, a Die Linke (A Baloldal) nevű posztkommunista utódpárt képviselői jelen vannak a Bundestagban és az EU-ban is. A Baloldal most szépen együttműködik a „náciakasztásra” buzdító táblák kihelyezése terén is nálánál egyelőre kevésbé népszerű A Párttal, amely a 2005-ös szövetségi választásokon mindössze 0,022 százalék szavazatot kapott, de a jövő évi választásokon a beözönlött sáskahadtól szeretne minél több voksot elnyerni.

Magyarországon mi már „hozzászoktunk” ahhoz, hogy néhány, leginkább sorstalan személy következmények nélkül, a magyar állam által kitüntetett izraeli nagykövet oltalmának tudatában nyugodtan gúnyt űzhet a nemzeti jelképeinkből, így például a Szent Koronából (micisapka), a Szent Jobból (tetemcafat) vagy a Himnusz szövegéből (Tokaj hímvesszeje). Ám, a németek először, ennyire nyíltan csak a tegnapi migrációellenes tüntetés végén szembesülhettek azzal, hogy a magát antifának, baloldalinak és demokratának nevező társulat tömegesen kifütyülte, pfujolta a német himnuszt. A fősodratú német hazug sajtó a német himnusz kifütyüléséről, pfujolásáról ismereteink szerint nem számolt be. De agyon reméljük, hogy valamilyen csatornán ez a hír csak eljutott ahhoz az egyelőre hallgató, néma többséghez, amely talán egyszer végre a helyére teszi teszi ezt a „befogadáskultúrát” ápolgató csürhét.

Hering József – Kuruc.info

Korábban írtuk: Merkel és migránspolitikája ellen tüntetnek Berlinben – természetesen az antifa csürhe is megjelent


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »