Benzema ollózott, CR villant, a Barca meghajolt a Real előtt

A Real Madrid idegenben verte a Barcelonát a spanyol bajnokság szuperrangadóján.

Az első félidő lüktető mezőnyjátékot hozott a Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki rangadón, az első gólra a második játékrészig kellett várni. A Barca szerezte meg a vezetést, Piqué egy szögletet fejelt a vendégek hálójába. A válaszhoz csupán pár perc kellett, a katalán védők megfeledkeztek a felfutó balbekkről, Marcelóról, aki ügyesen vezette keresztbe a labdát, jól passzolt a jobb szélre, a beadást pedig Benzema ollózta félfordulattal a hálóba.

A 80. percben egy beívelést követően Gareth Bale fejelt a hazaiak hálójába, ám a játékvezető nem adta meg a gólt – a walesi támaszkodott védőjére. Egy perccel később Cristiano Ronaldo találta el a felső lécet, ekkor újra felpörgött a kissé langyos iram után a mérkőzés. Sergio Ramos megkapta második sárgáját, igaz, hogy erre már a második félidő elején rászolgált volna, de akkor még megúszta a madridi csapatkapitány.

A Real az utolsó percekben fokozta az iramot és be is értek Zidane csapatának erőfeszítései: az emberhátrányban lévő Real Cristiano Ronaldo remek góljával megfordította a meccset – a portugál szélső Bale keresztlabdáját vette át és lőtte Claudio Bravo kapujába.

A Barcelona 39 mérkőzés után szenvedett vereséget, de a  Madrid  még mindig távol van a tabellán a listavezető katalánoktól.

Barcelona – Real Madrid 1–2


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »