Bélteki Béla háziorvos a Jobbik jelöltje Nyírbátor térségében

Bélteki Béla háziorvos a Jobbik jelöltje Nyírbátor térségében

Bélteki Béla háziorvost indítja a Jobbik az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6. választókerületében – közölte Facebook-oldalán Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke, miniszterelnök-jelöltje.

Az ellenzéki vezető a jelöltről kiemelte, az 57 éves családapa és orvos a megye szülöttje, háziorvosi praxisában több mint 30 éve Újfehértón teljesít szolgálatot.

Hivatásából adódóan pontosan látja a be nem tartott ígéretek következményeit az egészségügyben – hangsúlyozza a posztban Jakab, aki hozzáfűzi, Bélteki Béla nap mint nap tapasztalja, hogy Nyírbátor és Újfehértó térsége „többet érdemel”.

Hírdetés

Az orvosi eskü és a lelkiismerete is azt diktálja, hogy többet tegyen minden magyar emberért, és a magyar országgyűlésben képviselje az érdekeiket!

– írja Jakab Béltekiről a közösségi médiában.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjakab.peter.miskolc%2Fposts%2F4594364583959153&show_text=true&width=500” width=”500″ height=”737″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »