Belső hálózat – a szlovákiai mobilszolgáltatók hírei

Belső hálózat – a szlovákiai mobilszolgáltatók hírei

1 gigabájtnyi ingyenes adatot kapnak az új ügyfelek; bővült a hazai 4G-lefedettség; kiderül, mely országokban használtuk a leggyakrabban a mobiltelefonunkat hívásra, SMS-re és adatforgalomra.

4ka: 1 GB ingyen adat új ügyfeleknek

A 4ka most minden olyan ügyfélnek, aki új SIM-kártyát vásárol a mobilszolgáltatótól, 1 GB-nyi extra adatkeretet ad ajándékba. Az operátor tájékoztatása szerint ezzel az ügyfelek kipróbálhatják a 4ka hálózatát. Az extra adatkeretet nemcsak a saját hálózatban, de nemzeti roamingban az Orange 3G-hálózatán, valamint az EU összes országában is felhasználhatják. Az ajándék keret érvényessége 30 nap, egyetlen feltétel van csupán, a vásárláskor legalább 4 euróval fel kell tölteni az egyenleget.

Hírdetés

Bővül a szlovákiai 4G-hálózat

Tovább bővül a szlovákiai 4G-hálózat, a szolgáltatók tájékoztatása szerint a legnagyobb lefedettsége jelenleg az O2-nek van, 97 százalékos, a második helyen az Orange áll, 94,9 százalékos aránnyal, a Telekom 93,8 százalékos 4G-lefedettséggel rendelkezik, míg a 4ka 70 százalékon áll. Az O2 az utóbbi két hónapban 24, az Orange 38, míg a Telekom 10 újabb településen tette elérhetővé a 4G-szolgáltatást.

Telekom: hol nyaraltunk az idén?

A Telekom idén is nyilvánosságra hozta, hogy ügyfelei a nyári szezonban, pontosabban júniusban és júliusban mely országokban használták leginkább a mobilkészüléküket hívásokra, üzenetküldésre vagy adatforgalomra. Az idei adatokból kiderül, hogy tovább nőtt a roaming népszerűsége, igaz, már csak az adatforgalomnál figyelhető meg jelentősebb növekedés, a hívások és az üzenetküldések szintje stabilizálódott. Ebben a kategóriában a legnagyobb forgalom Ausztriában, Csehországban, Németországban, Horvátországban és Magyarországon volt. Ha csak a mobilos internetezést figyeljük, akkor ebben a sorrendben, az alábbi öt országban volt a legintenzívebb a forgalom: Horvátország, Németország, Csehország, Ausztria és Olaszország.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »