Belekötött az idős utasba egy "fiatal" az 1-es villamoson: ütötte, pofozta és meg is rúgta – minden előzmény nélkül

Belekötött az idős utasba egy "fiatal" az 1-es villamoson: ütötte, pofozta és meg is rúgta – minden előzmény nélkül

Minden ok nélkül támadt rá egy kigyúrt "fiatalember" idős utastársára az 1-es villamoson csütörtök éjjel a fővárosban. Segítségnyújtás helyett a brutálissá fajult jelenetet videózni a Ripost egyik tipikus olvasójának volt ideje.

A felvétel készítője a Habony-harsonának elmondta, hogy az idős férfi – a későbbi áldozat – az 1-es villamoson utazott, és csendesen beszélgetett a vele szemben ülő ismerősével, amikor egyedül felszállt az izmos, baseballsapkás fiatal férfi. Alig néhány másodperc múlva minden előzmény nélkül belekötött az idős utasba, először csak lökdöste, majd ütötte, pofozta és meg is rúgta.

"A többi utas is megrémült, én nem is mertem a bácsi védelmére kelni. Nagyon agresszívnak és félelmetesnek tűnt a sapkás támadó" – emlékezett vissza a szemtanú.

https://youtu.be/pMJsZepFG_c

A videó valóban nagyon felkavaró, nem tudni, hogy a brutális támadó állt-e bármilyen szer hatása alatt, mindenesetre jól látszik, hogy dühkitörése milyen hirtelen jön – és azt semmi nem indokolta.

Frissítés: Az elkövető adatlapja

A YouTube-videó alatt több hozzászóló is közzétette a feltételezett támadó Fb-adatlapját, melynek tanúsága szerint a sapkás alak Deli Zsolt névre hallgat. Ez jó kiindulópont lehet akár a rendőrségnek, akár azoknak, akik csak kíváncsiságból, mondjuk úgy, "baráti alapon" kérdeznének rá tettének mozgatórugóira.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »