Belehalt a "fülzsírba" a fiatal fiú, ő ölte meg

A fiú alkoholt ivott, mielőtt bevette a házilag készített szert. Nem sokkal később összeesett és szörnyethalt.

A férfi maga keverte és árulta a drogokat a törökbálinti házában. Gondatlansága egy fiú halálához vezetett.

“Nagyon félünk, mert minden nap nagyon sokan járnak hozzá drogért, ahogyan a már halott fiú is” – mondták a szomszédok a tragédia után.

A drogdíler egy másik ügy miatt volt házi őrizetben egy törökbálinti házban. Mivel dolgozni nem tudott, ezért azzal szerzett pénzt, hogy kábító hatású anyagokat rendelt postán, majd azokból„biofű”, „herbál”, „kristály”, „speed”, „fülzsír” fantázianéven tablettákat készített. A drogokat aztán a helybeli fiataloknak a házból árulta.

“A férfi tudta, hogy kábító hatású anyagokat árul, és azt is, hogy a szertől már többen rosszul lettek, mégis tovább árulta a szert.”

Volt egy vásárlója, egy törökbálinti fiatal fiú, aki általános iskolás kora óta vette a szereket, sőt, egy idő után már napi szinten megjelent a férfinél. 2014 októberében a fiú részegen, támolyogva ment a drogdíler házához. A drogárus – bár látta, hogy a fiú részeg -, márkás kabátjáért cserébe adott a fiúnak a házilag kotyvasztott drogból.

A fiú akkor túl sok szert vett be egyszerre, ráadásul előtte alkoholt is ivott, ami megtette hatását: a házától néhány méterre összeesett és meghalt. Holttestét csak másnap reggel találta meg egy gyalogos. A férfi ellen most emeltek vádat, mert miatta halt meg egy 18 év alatti fiú.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Félmillió hrivnya értékű kábítószert foglaltak le Rivne megyébenKiskorú kábítószer kereskedőt állítottak meg a járőrök KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, szörnyű tragédia, kábítószer-fogyasztók, bűntetőjogi eljárásForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »