Belefér egy kis asszonyverés is?

Belefér egy kis asszonyverés is?

Robert Fico is beállt a Soros Györgyre panaszkodó politikusok sorába. Amerika rájött, hogy az Aszad-rezsim még mindig jobb, mint az Iszlám Állam. Egy kis asszonyverés belefér a pakisztáni kormány vallásügyi tanácsadói szerint. Külföldi lapszemle következik.

Amerika rájött, hogy az Aszad-rezsim még mindig jobb, mint az Iszlám Állam – írja a The Independent publicistája. A véleménycikk szerzője arra hívja fel a figyelmet, hogy az utóbbi időben egyszer sem hangzott el amerikai részről, hogy Aszadnak mennie kell, és a bombázást is ráhagyták az oroszokra. Az újságíró kiemeli: Vlagyimir Putyin ki is meri mondani, hogy Bassár el-Aszad a kisebbik rossz.

Egy kis asszonyverés belefér a pakisztáni kormány vallásügyi tanácsadói szerint – számol be a Washington Post. Az Iszlám Ideológiai Tanács nevű befolyásos szervezet bemutatta saját törvényjavaslatát – ennek alapján egy férj kicsit megverheti a feleségét, ha a nő nem engedelmeskedik a parancsainak, nem úgy öltözik, ahogy a férfi akarja, vagy jogos vallási indok nélkül utasítja vissza a szexuális együttlétet.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »