Békés demonstrációt tartott a Jobbik Orosházán

Gyertyagyújtás a demokrácia védelmében néven, demonstrációt szervezett a Jobbik orosházi szervezete Orosházán a Kossuth téren. Dr. Szabó Ervin, a Jobbik 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje elmondta, felszólalók nélküli békés demonstrációt szerveztek ma. Az orosházi képviselő elmondta, hogy a megjelentek igazi bátor emberek, hiszen manapság egy politikai rendezvényen megjelenni nagy bátorság kell, utalva ezzel a készülő fideszes diktatúrára.

Dr Szabó Ervin kifejtette, hogy ilyenkor advent idején nagyon nehéz mozgósítani az embereket, de akik most eljöttek azok kifejezték, hogy nem félnek, semmiféle diktatúrától. Mécsesekkel és gyertyákkal kívánjuk jelezni, a regnáló kormánynak, hogy megvédjük a demokráciát.

Dr Szabó Ervin kijelentette, hogy azok félnek akik megszüntették az orosházi testületi ülések élő közvetítését, azok félnek akik csak egy alkalommal tartanak közmeghallgatást egy évben, és azok félnek akik már a kritikát sem tűrik meg a közösségi oldalakon. Dr. Szabó Ervin élő Facebook-bejelentkezése után, a megjelentek égő mécsesekből élőképet alkotottak, kifejezve így, hogy a demokrácia mindennél fontosabb.

A Keleten.hu beszámolója alapján
Jobbik Békés megye 4.számú választókerület hírszolgálat

Dr. Szabó Ervin élő bejelentkezése:

https://www.facebook.com/drszaboervin/videos/1988753321345140/

A Dél-békési Jobbik közleménye:

Nem félünk és nem lehet bennünket elhallgattatni!

Simonka provokátorai jelentek meg a Jobbik békés megemlékezésén, Orosházán!

Hírdetés

A december 19-én megtartott figyelemfelhívó rendezvényünkön több hívatlan vendég is megjelent. Amelyben egyébként nem találtunk kivetni valót, hiszen a rendezvény nyilvános volt és a célja pontosan az, hogy minél több emberhez jusson el a Jobbik üzenete.

De természetesen annyira naivak sem vagyunk, hogy ettől függetlenül nem szűrtük ki a résztvevők között Simonka György kétes hírű, börtönviselt üzlettársát és a magán fotósát Domján Róbertet.

Továbbá azt a két általunk ismeretlen egyént akik együtt érkeztek gyakorlatilag kéz a kézben a rendezvényre, egyikük Együtt a másik pedig egy Jobbik táblát szorongatva a kezében. Az amatőr színjátszó kör tagjai mindvégig egymás mellett álltak és természetesen Simonka fotósa lelkiismeretesen kattintgatta őket. Kérdésünkre elmondták Mezőkovácsházáról jöttek, de volt akinek Békéscsabát vagy éppen Orosházát említettek. A Jobbik táblát szorongató férfit egyébként egyik Jobbikos társunk sem ismerte és fogalmuk sem volt ki lehetett az illető.

A furcsa páros küldetése egyértelműen a Jobbik szavazótáborának megosztására irányult és az Együtt-Jobbik összeborulását lett volna hivatott sugallni.

Simonka György a parlamentbe csak üzletelni járó “álpolitikus” és botcsinálta kampánytanácsadói tegnap ismételten bizonyságát adták annak, hogy nekik nem a Dél-békési emberek képviselete a cél, hanem számukra csak eszköz a térség lakossága.

A közleményünk természetesen nem más pártok tagjai ellen irányul, hiszen mint említettük a rendezvény mindenki számára nyilvános volt és a pártok feletti nemzeti értékelvű összetartozást szimbolizálta a demokrácia védelmében.

Végezetül ezúton üzenjük Simonka Györgynek és bandájának, hogy nem tud bennünket megfélemlíteni és elhallgattatni, lejáratni!

Bizony jól teszik, hogy betegesen félnek attól, hogy hamarosan lejár a lopás ideje és eljön majd az elszámoltatásuk!

Dél-Békés ezeknél többet érdemel!

Jobbik Békés megye 4. számú választókerület hírszolgálat


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »