Bejegyezte a belügyminisztérium a Magyar Fórumot

Bejegyezte a belügyminisztérium a Magyar Fórumot

A belügyminisztérium csütörtökön felvette a politikai pártok és mozgalmak jegyzékébe a Simon Zsolt független parlamenti képviselő alapította Magyar Fórum pártot.

A párt generációváltást szeretne a politikában, és elsősorban a magyar polgárok érdekeit szeretné méltóképpen képviselni. „Ahhoz, hogy pozitív változások történjenek, a magyar választópolgárok szavazataira is szükség van. Csak így tudjuk nekik biztosítani, hogy a szavazatuk nem a Smer vagy az SNS kormányát fogja erősíteni” – mondta Simon, hozzátéve, hogy az említett pártokon kívül az ĽSNS-szel sem kívánnak együttműködni

Hírdetés

„Szeretnénk, ha megváltozna az ország politikai iránya, ha nem a korrupció és a kliensrendszer irányítana, hanem a jogállamiság elvei” – zárta Simon.

Simon Zsolt az MKP tagja volt, amelyből kiválva Bugár Bélával megalapította a Most-Híd pártot. Egy ideig földművelésügyi miniszter volt. Miután a Most-Híd koalícióra lépett a Smerrel és az SNS-szel, kilépett a pártból. Azóta független képviselőként tevékenykedik a parlamentben.
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »