Befogadója tíz éves lányát zaklatta egy betolakodó nigger – a híres svéd tolerancia

Egy tízéves svéd kislány szexuális molesztálásáért ítéltek el egy magát 15 évesnek hazudó eritreai fiatalt Svédországban. A kislány anyja pár héttel az incidens előtt egyezett bele két migráns fiú elszállásolásába.
A magát kiskorúnak valló fiú csak pár hete lakott a svéd családnál, mikor megtörtént az eset. A lány éppen a szobájában aludt, mikor arra ébredt fel, hogy az “új családtag” a melltartóján keresztül fogdossa.

Magyar Menedék - Sitchin

Isak Andai azt állította, hogy 15 éves, ezért is kerülhetett a kislány családjához. Dokumentumokkal azonban nem tudta alátámasztani korát – számolt be a Mail Online az esetről és a bírósági tárgyalás részleteiről.

A kislány családja Malmö mellett 40 kilométerre, egy svéd kisvárosban lakik, ők is azok közé a családok közé tartoznak, akik úgy gondolták, felajánlják otthonukat azoknak a rászoruló migránsoknak, akik már nem fértek el a túlzsúfolt menekültszállókban.

Andai szülei nélkül érkezett Svédországba, és egy másik migráns fiúval együtt költözött a kislány családjához.

Ő és a másik, 17 éves fiú megkapták a kislány szobáját, míg a gyerek a szüleivel aludt éjszakánként, hogy a fiúknak legyen elég helyük.

Rémálom lett a kíváncsiság vége

Az áldozat elmondta a rendőrségnek, hogy az incidens estéjén sok időt töltött Andaival az egyik szobában, együtt játszottak a telefonjaikkal a kanapén, képeket készítettek.

A fiú kiment a szobából, és a kislány nem sokkal később elaludt. Arra ébredt fel, hogy a fiú a melltartóját fogja, és nyomogatja. Mikor látta, hogy felébredt a lány, Andai felpattant, és kiviharzott. A kislány ezután nem mert vele beszélni, és többet a szemébe sem mert nézni.

A kislány végül a két, már külön élő testvérének mesélte el a történteket, akik tájékoztatták a gyerek anyját, aki rögtön értesítette a rendőrséget.

A bírósági tárgyalás során meglepő forulat következett: a magát 15 évesnek valló fiú azt mondta a rendőröknek, hogy 10 évesen kezdett iskolába járni, 7 évig diák volt, de utazása előtt két évig nem tudott iskolába járni. Az elmondott információk szerint tehát 19 éves lehet.

A fiút elítélték molesztálásért, 170 ezer forintnak megfelelő összeget kell kifizetnie a családnak, és 10 óra terápiás kezelésre is kötelezték a hatóságok.

mti


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »