Becse Norbert: Vissza kell szereznünk a választók bizalmát

Becse Norbert: Vissza kell szereznünk a választók bizalmát

Zajlik az MKP tisztújítása, a Nézőpont stúdiójában az elnökjelöltek közül az elmúlt napokban már megszólalt Őry Péter, Berényi József, Forró Krisztián és Cziprusz Zoltán. A mai adásban Becse Norbert, Nyitra megyei képviselő beszél terveiről, az MKP következő elnökére váró kihívásokról. 

Becse Norbertet, aki egyébként iskolaigazgató Naszvadon, az MKP komáromi járásának küldöttei jelölték a pártelnöki tisztségbe. Az elnökjelölt stúdiónkban elmondta,

Stúdióvendégünk szerint a mindennapi éltet problémáit kell elsősorban programként meghatározni, amelyek az emberek mindennapjait befolyásolják, ezek nagy része elsősorban gazdasági jellegűek. Persze fontos a nemzeti kérdések napirenden tartása is, valamint az oktatásügy is a legfontosabb kérdések között van.

Szakpolitikusokra van szükség, nem elég az eddig folytatott gyakorlatot követni, mindenképpen a szakpolitika irányába kell erősíteni a pártot és szakmai kérdésekben van a legnagyobb szükség az összefogásra és az egységes álláspontra.

Hírdetés

A választók bizalmát vissza kell szerezni, a közösséget fel kell rázni, hinnünk kell magunkban, mert hit nélkül nem lehetünk hitelesek.

Korábbi stúdióbeszélgetéseinket itt tekinthetik meg:

 

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »