Beáll a Fradi mögé a „pornópápa”

Gattyán György számára nem ismeretlen a sportcsapatok finanszírozása: hokiról focira váltott.

A minap még Ronaldinhóval népszerűsítették a pár éve megjelent magyar sportágat, a Teqballt. A sportág lényege, hogy egy meghajlított pingpongasztalhoz hasonló játéktéren lábtengóhoz hasonlatosan passzolgatják térfélről térfélre a labdát az ellenfelek.

Egy szerkesztőségünkbe is befutott szerdai sajtómeghívóból kiderül: a Groupamában csütörtök egykor kezdődő sajtótájékoztatón „hivatalosan is bejelentjük, hogy a magyar fejlesztésű Tegball, az FTC kiemelt partnere lett” – írták. A meghívóból kiderül, hogy a Tegball a Fradi támogatója lesz a közeljövőben, ami azért is érdekes, mert előbbi egyik alapítója a pornóoldalairól is ismert Docler Holding tulajdonosa, Gattyán György.

A magyar kirakatcsapat új támogatója – aki az egyik leggazdagabb üzletember is egyben – számára nem ismeretlen a sportcsapatok finanszírozása, hiszen korábban évekig szponzorálta a Docler Holding a Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapatot. Ám tavaly márciusban a cég bejelentette, a szezon végétől kiszállnak, mint kiderítettük, azért, mert a csapat hitehagyottan játszott.

Ha ez elég ahhoz, hogy a Livejasmin pornóoldal elköltöztetése miatt korábban adócsalással gyanúsított, ám az ügyben felmentett Gattyán kifaroljon egy sportcsapat mögül, akkor érdemes lett volna a Fradi albán második helyezett ellen lejátszott Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzéseit megtekinteni a támogatói partneri szerződés aláírása előtt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »