Bayern: a kiesés után elégedettek önmagukkal

A Bayern–Atlético BL-elődöntő utáni vélemények alapján a Bayernnek kellett volna továbbjutnia. De éppen ezek a nyilatkozatok árulják el, miért lett sikeresebb az Atlético Madrid.

– mondta Fernando Torres, a spanyolok csatára, akinek tökéletes passza után sorsdöntőnek bizonyuló idegenbeli gól született Münchenben. Akár az est negatív hőse is lehetett volna, hiszen a hajrában tizenegyest hibázott.

Sok mindent jól csináltunk, keveset rosszul, de balszerencsénkre mindez nem volt elég

– mondta Thomas Müller, a bajorok támadója, aki szintén elrontott egy büntetőt (még az első félidőben), és ez a Bayernnek nem fért bele.

Elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel

– tette hozzá Josep Guardiola, a müncheniek trénere, aki zsinórban harmadszor bukta el a Bajnokok Ligája elődöntőjét, pedig 2013 Európa legerősebb együttesét, a BL címvédőjét vette át.

Arról nemigen olvashatunk, mit kellett volna másképp tennie a pályán csapatának, amelyet még a szerencse is segített az első gólnál, amikor Xabi Alonso lövése megpattant Giménez lábán. A labdát sokkal többet birtokoló, de sematikus játékkal inkább csak félhelyzetekig jutó Bayern München végül 2-1-re nyert a visszavágón, idegenben rúgott góllal azonban az Atlético jutott a döntőbe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »