Bayer Zsolt: Simicska egy mentálisan és intellektuálisan leépült szarzsák

Bayer Zsolt kiakadt azon, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiumok is teret adtak annak az álhírnek, miszerint Orbán Viktor nem lesz otthon október 23-án.

 

A Spíler blogon írta meg Edward Blake a következőket:

„Hírt hamisított a HírTV és a Heti Válasz

Edward Blake

 

Hatalmas kamuhír terjed a neten arról, hogy Orbán Viktor mégsem beszél 1956 60. évfordulóján. Az álhírt a HírTV és a Heti Válasz is terjeszti. Szomorú, hogy a nagy bosszúhadjárat már itt tart…

 

A Hatalmas kamuhír terjeng a neten, amit a HírTV terjeszt. A kamuhír szerint Orbán Viktor nem vesz részt október 23-a 60. évfordulóján, mert Brüsszelbe kell mennie az Európai Tanács ülésére. (…)

 

Ennél is tovább megy a Heti Válasz online-on Dévényi István. Az „újságíró” gyakorlatilag azt sugallja, hogy Orbán Viktor megfutamodott a nyilvános beszédtől. Mivel a tegnapi napon Juhász Péter egy ellenzéki tüntikén bejelentette, hogy ki fogják őt fütyülni. (…)

 

Gratulálunk ehhez kiváló újságírói teljesítményhez mind a HírTV-nek, mind a Heti Válasznak. Nyilvánvalóan ezt értették a polgári újságírás alatt: igényes, pontos és precíz munka.” 

 

Mit lehet ehhez hozzá tenni? Nagyjából semmit. Talán csak annyit, tudom milyen is az, amikor g. Simicska beszól a szeribe, hogy mi a teendő.

 

Most éppen ezt szólta be. És mivel mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült ez a szarzsák, tényleg elhitte, hogy ezzel majd eltünteti a tömeget a térről, és nem lesz ott senki, csak a fütyülők.

 

De 23-án csak odamegyünk a Kossuth térre. Aztán majd meglátjuk, mi lesz…

 

Bádog-Bayer Zsolt blogja: g. Simicska g. médiája


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »