Bayer Zsolt: Meddig tűr Európa?

 

A francia rendőrség letartóztatott két fiatalembert a dél-franciaországi Toulonban, mert társaikkal véresre vertek egy vasárnapi bicikliző társaságot, pusztán azért, mert a nők rövidnadrágot viseltek. A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték. 

(..)

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Össze-vissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek. 

(..)

Ez is belesimul majd a napi hírözönbe, persze, hiszen lassan ez lesz a rutin. Jönnek, itt vannak, ránk telepszenek, elszívják előlünk a levegőt, megerőszakolják a nőket, asszonyokat, leányokat, vagy megverik, megölik őket, mert nem tetszik a ruhájuk. Ha a férjek, fiak védelmükre kelnek, megölik azokat is.

 

És ez egészen addig lesz így, ameddig Európa tűri ezt.  És Európa –legalábbis a kontinens vezetői- szemmel láthatóan tűrik. Sőt, azt mondják, nincsen itt semmi nagyobb baj, „megcsináljuk”, megbirkózunk vele, jöjjenek.

 

Az európai bennszülöttek türelme viszont fogytán. Ugyanis ez nem elviselhető állapot.

 

Tegyék ehhez a mostani, és sajnos –ismétlem- lassan napi rutinná váló hírhez hozzá, amit tegnap lehetett hallani a híradóban: egy Párizshoz közeli börtönben egy muszlim rab késsel támadt a börtönőrre, majd a segítségére siető társát is megsebesítette. Történt mindez a börtön azon részlegében, ahol a szélsőséges, terrorizmussal kapcsolatba hozható muszlimokat tartják fogva, átnevelés céljából. Mint megtudtuk, az átnevelés keretében engedélyezik nekik, hogy vívóleckéket vegyenek (!)…

 

Vívóleckéket vesznek a börtönben, aztán leszúrják a börtönőrt. A rövidnadrágos nőket megtámadják. A Notre Dame mellett pedig gázpalackokkal telepakolt autót találtak, a tulajdonosokat –két muszlim szélsőségest- letartóztatták.

 

Az elmúlt 48 óra híreit hallották, és csak Franciaországból. Ez már a polgárháború előérzete.

 

És ha egyszer majd elszakad a cérna, és egy ilyen állatot meglincselnek valahol, akkor azt fogjuk hallgatni, hogy rettenetes ez az intolerancia, ez az idegengyűlölet, ez az újjáéledő nácizmus. A családokra támadó muszlim állatokat pedig majd beteszik a börtönbe. Ott fognak vívóleckét venni.

 

badog.blogstar.hu – Bayer Zsolt: Meddig tűr Európa?


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »