Bayer Zsolt: Komoly figyelmeztetés…

Bayer Zsolt: Komoly figyelmeztetés…

A Székely Nemzeti Tanács összefogásra hív fel, tanácskozást szervez „magyarellenesség a Kárpát-medencében” címmel, petíciókat fogalmaz egészen az Unió vezető magjáig és tüntetéseket szervez, állásfoglalásra szólít fel a Romániában koncepciós perben elítélt két magyar ifjú érdekében.

Tisztelve őszinte igyekezetüket, de mintha feleslegesen duplikálnának. Itt van nekünk ugyanis ez a Soroshoz közvetlenül bekötött szervezetrendszerünk – az összes open, transzparens meg internesenel, és az elnök, elnökhelyettes meg a Bősz párt. Ők ezt a méltánytalanságot úgysem hagyják, mert nekik az egyenlő jogok elve olyan, mint halnak a víz, madárnak a levegőég – hát én most nem szeretnék a román ügyészség, bíróság és kormány helyében lenni! Mert, ha az openek, transzparensek, internesenelek meg az elnök hadarva összegeznek, az elnökhelyettes többször rábólintva hitet tesz az egyenlő jogok mellett, és a Bősz átül – abba kontinensek remegnek bele, vén politikai rókák őszülnek meg egyetlen nap alatt, és repülőjáratok maradnak ki szerte Európában.

Ezért csak dicsérni lehet bölcs belátását, politikai érettségét a sok opennek, transzparensnek és internesenelnek, az elnök, a helyettes meg a Bősz tömegpártnak, hogy visszafogják magukat. Merő politikai éleslátásból direkt nem szólalnak fel a koncepciós peres gyakorlat és eredménye ellen – úgy jelzik megingathatatlan és egyértelmű álláspontjukat, hogy kiállnak a buzik házasodási és kisgyermekek örökbefogadási jogaiért, és teljes erejükkel támogatják a disznósörtével borított hájas testű férfiak egyetlen domina övbe öltözötten való felvonulását fényes nappal az Andrássy úton.

Nyugodjon csak meg a Székely Nemzeti Tanács, ha valamiből, ebből aztán fognak érteni Bucurestiben, de még Kijevben is!

Hírdetés

Mayer Gábor

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »