Baseball ütővel és késsel esett egymásnak két „társaság” Siófokon – cigánybűnözés? NO DE ILYENT!

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt összesen tizenegy személy ellen indított eljárást a siófoki rendőrkapitányság, miután péntek hajnalban két “társaság” esett egymásnak egy helyi szórakozóhely előtt – közölte a rendőrség.

Magyar Menedék - Badiny

A nézeteltérést úgy próbálták rendezni, hogy az egyik csoport tagjai baseball ütővel és botokkal felfegyverkezve ütlegelték a másik csoport tagjait, akik közül egy fiatalkorú késsel sebezte meg egyik ellenfelét. A sérülések egyik oldalon sem súlyosak.

A tömegverekedésnek a helyszínen lévő rendőrök vetettek véget. Az egy fiatalkorú közben rátámadt az intézkedő nyomozóra, aki a kezén sérült meg könnyebben. A nyomozók mind a tizenegy személyt gyanúsítottként hallgatták ki, akiknek – őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Az intézkedő rendőr sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a rendőrség feljelentést tesz a hatáskörrel rendelkező Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségen.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »