Bartha Barna: A románoknak írok! Alatta, közkívánatra magyarul is…

…Ne féljetek, mi nem fogjuk azt tenni amit ti, nem fogjuk temetőiteket sem meggyalázni, de azokat a románokat akik Erdély szerte pusztítják iskoláinkat, templomainkat, hagyományainkat, gyalázzák őseinket, gyűlölködnek, vissza fogjuk utasítani oda, ahol az őseik sírjai találhatóak…Évszázadokkal ezelőtt iskolákat építettünk nektek, bibliát fordítottunk a nyelvetekre, lehetővé tettük a nemzetté válásotokat. A köszönetet ismerjük…

Tegnap óta semmi sem lehet olyan, mint régen! A rómaiak és Románia (így a kis betűkkel) a civilizált országok és nemzetek listájáról is leírták. Ok, sok európai után soha nem is voltak… hogy szem előtt tartsuk, hogy a rómaiak az egyetlen úgynevezett nemzet (csak az, hogy hány különböző nemzetiségű van, aki egy ilyen rómaiak jön ki?) akinek nincs nemzeti Himnusz, hogy megünnepeljük De van egy himnusz, ami esküszik, hogy egy nemzet nemzet a területen él, lopott, szerint, tiganit, stb. Jótékonysági. A terület, amely megkapta a besszarábiai cserébe, az ismételt hiányzás cserébe. A terület, amit egy nemzet él, ami több ezer évvel ezelőtt létezik, mielőtt a “Római” szó létezik. Mi vagyunk az egyetlenek, akiket nem sikerült, eladni, mint a bárány, vagy elpusztítani. Igen, tegnap valami megváltozott. Képzeld el, hogy a bátor és bátor rómaiak, akik tovább mennek a kárpátok zászlóalj, hogy egy reggel rá fogsz jönni, hogy a szomszéd megcsípte néhány kerted, és mert nem akarod lenyelni ezt, nem fogja elviselni. Több volt a gondolat, hogy el fogsz sétálni onnan, ahol a családod több száz évig élt. Meg akar tőled megszabadulni, hogy ne lásd a vádló szemét, akik mindig többet, történelmet és történelmet, egy reggel kidobja a keresztet a szüleid sírjából, és felteszi a keresztet, hogy csak azt állítja, hogy otthon van, Tedd, amit akar! Bátor rómaiak, mit mondanál? Kint a magyarokkal az országban

Románia valamikor nem is álmodik Erdély-ról, fogalma sem volt, mit csináljon egy ilyen fejlett országgal és ilyen kultúrával, szóval ha nem sikerült ilyen szintre emelkedni, akkor a legkifinomultabb trükkökkel elpusztította el a terület szintjét. – a karjaiba esett a megbocsáthatatlan szupererőd történelmi hibája miatt. A történelem kereke forog, szeretném, ha tudnád, hogy egyszer és egyszer eljön az az idő, mely éjszaka fog téged olyan helyzetbe hozni, ahol a rusca fog a korrupt, primitív romániát a te manelele mindennel! És mi készen állunk, és készen állunk arra, hogy vedd, amire szükségünk van. Ne félj, nem voltunk, és nem leszünk azok, akik voltál. Nem fogjuk elpusztítani a cimitirile, de azok, akik azért jöttek Erdélybe, hogy elpusztítsák a kultúránkat, az iskolákat, a templomokat, a vámot, akik a templomokat mindenhol ott nevelik, ahol nem tartoznak, rájuk küldjük őket, ahol vannak ősök a temetőben … Évszázadokkal azelőtt, hogy felneveltem az iskolákat, fordítottam a Bibliát, és a helyzetbe hoztam, hogy nemzet legyek. Ma megérkezett egy horda majom, de mi voltunk és fejlődtek, és amikor nem voltál sehol és mi leszünk, és fejlődni, és amikor nem leszel sehol! Persze, azt lehet mondani, hogy az idióták mindenhol ott vannak, nem számít, hogy néhány buzoieni és moldávok törik és rombol. Igen, de hazudni egy ilyen hal az összes újság és rádió és tv állomások, hadd mondják, hogy a magyarok voltak a hibásak, vagy megtagadják egy ország diplomáciai diplomácia, hogy a szomszédos ország diplomáciai beszél, mint a nagykövetség României. Szóval: légy biztos benne, hogy forog a kerék!

És végül itt marad egy kép az ismeretlen római katona sír. Egy csapat fiatal magyar találta meg ezt a sírt, és kiderült, hogy egy római katona, aki ma egy erdőbe esett Magyarországon. A magyarok, mi, a zsarnokok barbárok, van a sírt,, ez és utána. Írj így a síron: “egy ismeretlen sírja valahol, ahol valaki várt rá, a háború, a vér, a könnyek, a szenvedés. 18.12.1944”
Azt hiszed, hogy hülyébb vagyunk, vagy hogy jobban szeretünk téged, mint téged? Nem, nem! Egyszerűen csak emberek magunkat

A kerék pörög! Amikor az eu csapdába az erdő utolsó foltot, miután eltávolította az utolsó pillantás a korábbi magyar földről, miután facsart, mint a rongyot, a történelem hulladéklerakó fog dobni. A magyar piros-Fehér-zöld zászló és a székely zászló, nem az, amit a lény ismersz az udmr, de ez az igaz, piros-fekete, mindenhol hullám a magyar rusca. Nagyon elégedett vagy, amikor egy erdélyi magyar azt mondja, hogy nem akar Magyarországra tartozni, ne higgy neki! Csak meg akarja mutatni, hogy milyen jó római állampolgár. De ha eljön az idő, hogy eldöntsd, hogy a te civilizáció akar-e tartozni a civilizáció-Ramano-Turco-Turco-Aromano vagy barbaro-HUN-Ungureasco-bozgoreasca, ne habozz.

Hírdetés

Addig is készülj fel arra, hogy a használat völgyében, a használni, a polgárok, a vizelet, a fecalie és a szeméttel, mindent, ami az így nem! És meg meg a gondolatot, hogy a nyugat-Európa felé vezető út Szerbia felé vezet!

Tegnaptól semmi nem lehet többé olyan, amilyen volt. A románok és a kisbetűs románia kiiratkoztak a civilizált világból amelyhez sok európai szerint nem is tartoztak soha. Vegyük figyelembe, hogy a román a világon az egyetlen nemzet amely himnusza nem saját dicsőítésére íródott, hanem a vele együtt az általuk elrabolt területeken élő, országnyi nemzet gyalázására. azon nemzet gyalázására amelynek területeit sorozatos árulással, cselszövéssel, ármánykodással szerzett Besszarábia földjéért cserében. Olyan népcsoportot kapott amely ezer évvel azelőtt létezett mielőtt a „román” mint kifejezés létezett volna. Mi magyarok vagyunk az egyedüliek akiket a románok nem tudtak kiirtani, elüldözni, kisemmizni, birka módjára eladni, vagy beolvasztani.
Tegnaptól megváltozott valami. Kedves románok, ti akik folyton átözönlötök a Kárpátokon Erdély szent román földjére, képzeljétek el, hogy a szomszédotok aki lekerített egy kis területet a kertetekből, nem bírja elviselni napi szinten a vádló tekinteteteket amivel azt sugalljátok, hogy igazságot vártok, ezért eldönti, hogy addig zaklat, amíg elüldöz beneteket, hogy nehogy visszavegyétek a rablott holmi! Aztán egy reggel azt látjátok, hogy szüleitek sírjáról ledöntötte a keresztet és a sajátját tette rá, bizonyítandó, hogy ő volt ott hamarabb, neki van joga a területhez. Mit tennétek? Kiabálnátok, hogy ki a magyarokkal az országból?

A románok valaha nem is álmodtak Erdélyről. Amikor az ölükbe hullott, azt sem tudták mit tegyenek azzal a románhoz képest magas kultúrával. Ezért aztán, ha nem tudtak hozzá felnőni, szisztematikusan lerombolták Erdélyt, a kultúrát a hagyományokat, mindent amit a nagyhatalmak végzetes, megbocsájthatatlan tévedése és aljassága az ölükbe ejtett. De a történelem kereke forog! Azt akarom, hogy tudja minden román, hogy egyszer eljön az idő amikor Erdély elszakadhat a korrupt, lepusztult Romániától és mi akkor készen állunk majd, hogy visszavegyük azt, ami minket illet. Ne féljetek, mi nem fogjuk azt tenni amit ti, nem fogjuk temetőiteket sem meggyalázni, de azokat a románokat akik Erdély szerte pusztítják iskoláinkat, templomainkat, hagyományainkat, gyalázzák őseinket, gyűlölködnek, vissza fogjuk utasítani oda, ahol az őseik sírjai találhatóak.

Évszázadokkal ezelőtt iskolákat építettünk nektek, bibliát fordítottunk a nyelvetekre, lehetővé tettük a nemzetté válásotokat. A köszönetet ismerjük… Mára előemberi minőségetekben törtök, zúztok, temetőt gyaláztok. De mi léteztünk és gyarapodtunk akkor is amikor ti sehol sem voltatok és akkor is leszünk és gyarapodunk majd amikor ti már sehol sem lesztek. Lehet mondani, hogy hülyék mindenhol vannak, de ez nem az a helyzet. A teljes román média vagy hallgat, vagy elképesztő hazudozásban keresi a kiutat. A román diplomácia soha nem tapasztalt bunkósággal reagált a megkeresésre. De megnyugtatok mindenkit, a történelem kereke forog!

Végül álljon itt egy magyar fiatalok által megtalált, rendbe tett és ápolt katonai sírhely. Egy Magyarországon elesett román ismeretlen katona sírja látható mit ír rajta.
Hát ez adja a különbséget a két nép között. Mi sem vagyunk hülyék, mi sem szeretünk titeket jobban, mint ti minket. Csupán emberként viselkedünk.

A történelem kereke forog! Mikor Európa kivágta az utolsó erdőtöket, elhordta az utolsó kincseteket akkor a történelem szemétdombjára fog vetni titeket. Akkor majd ott lobog a piros-fehér-zöld zászlónk és a székely zászló -na nem az általatok kreált RMDSZ által kitalált zászló, hanem az igazi, a vörös-fekete- Erdély szerte.
Most elégedetten nyugtázzátok, ha valamelyik erdélyi magyar azt mondja, nem szeretne Magyarországhoz tartozni. Ne higgyetek neki, csak megpróbál meggyőzni titeket, hogy ő jó román állampolgár.
De, ha eljön az idő és választani kell a román és magyar civilizáció között, garantálom, nem fog hezitálni. Addig is készüljetek, hogy a magyarországi utakat ahol úgy viselkedtek, mint az Úz-völgyében, ahol elképesztő felelőtlenséggel gyilkoltok a közlekedési szabályok példátlan áthágása miatt, ahol szemetet, vizeletet és fekáliát hagytok mindenhol magatok mögött az utak mentén, azt az utat el kell hagynotok. Barátkozzatok meg a gondolattal, hogy számotokra ezentúl Nyugat Európába Szerbián keresztül vezet az út!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »