Barack Obama: A nőknek kellene irányítaniuk az egész világot

Barack Obama: A nőknek kellene irányítaniuk az egész világot

A választási nőpolitikai ígérgetés és kegykeresés szintjét messze meghaladó, elképesztő mondatok hagyták el Barack Obama száját az “Obama Fundation” által prezentált szingapúri politikai talkshowban.

A korábbi  amerikai elnök elmondása szerint már hivatali ideje óta elmélkedik arról, hogy milyen is lehetne egy nők által vezetett világ. Észre kell vennünk: a nyugati civilizáció feminizmusa fejlődésének végső fázisa felé közelít: mára már gond nélkül kimondható és politikai termékként tálalható eszmerendszerré változott a nemi rasszizmus, a nyílt férfigyűlölet is.

Hírdetés

Ha szerencsétlen amerikaiaknak választaniuk kell Obama gusztustalanul nyálcsorgató pinanyalása és szétfröcskölt férfigyűlölete valamint Trump merészen pökhendi világszemlélete között, miszerint a “nőket a pinájuknál fogva kell megragadni”, akkor nem is kérdéses, hogy mire fog voksolni minden (még) épeszű férfi.

Olyannyira terjed, mindennapi életünk részévé válik ez a legmerészebb orwelli  rémálmokat is felülmúló férfigyűlölet, hogy lassan már észre sem vesszük, mennyire borzalmasak, rémisztőek azok a mondatok, amelyeket most Obama is szájára vett. Ideje lesz kötelességszerűen megmozdulniuk a férfiaknak és minden létező közéleti-politikai fórumon tiltakozniuk a férfigyűlölet ellen! A férfijogi aktivisták leginkább azt ajánlhatnák, hogy senki ne szavazzon olyan politikai tömörülésre, amelynek létezik “nőpolitikája”, mert korunkban mindez nem jelent mást, csak a férfiak elleni nyílt nemi diszkriminációt és az egyre merészebben áradó férfigyűlöletet. Lassan talán már az sem tűnik túlzó politikai prognózisnak, ha feltételezzük, hogy a jövő jelentősebb politikai csatái nem a jobboldal-baloldal, hanem a feminizmus-antifeminizmus tengely mentén fognak eldőlni.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »