Bangóné: Juhász Péter olyan, mint egy rossz óvodás

Jelen helyzet szerint a csepeli térségben két baloldali induló száll szembe a fideszes rezsibiztossal, miután a szocialisták Bangóné Borbély Ildikót akarják indítani, míg az Együtt kitart a korábban a körzetben már győzni tudó Szabó Szabolcs mellett.

Bangóné Borbély Ildikó az ATV A nap híre című műsorában kijelentette: „ha én tudom leváltani Németh Szilárdot, el fogok indulni”.

A szocialista politikus kemény szavakkal illette a műsorban Juhász Pétert, aki egy csütörtöki Facebook-posztjában úgy fogalmazott Molnár Gyuláról: „nem hajlandó elősegíteni azt a helyzetet, hogy mindenhol a legesélyesebb egyetlen ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel kihívóként. Ezt történelmi bűnnek tartom”. Juhász azt is mondta: „Szabó Szabolcsra, aki egyszer már megverte Németh Szilárdot, azért indít rá jelöltet az MSZP, hogy több pénze legyen. Kovács Alex, akinek egyetlen politikai teljesítménye az volt a belvárosban, hogy ő is kapott kedvezményesen lakást, azért indul velem szemben, aki feltártam ezeket a panamákat, hogy az MSZP-nek több pénze legyen”. Kiemelte, hogy szerinte elfogadhatatlan ez a mentalitás.

Hírdetés

Bangóné szerint Juhász Péter úgy viselkedik, mint az a rossz gyerek az óvodában, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a kockavárakat. „Igazi vásott rossz gyerek. Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvó néninek – hol az egyiknek, hol a másiknak, hol a dajka néninek – hazugságokkal teletömni a fejét. A Juhász Péter most ezt csinálja” – fogalmazott a képviselő. Hozzátette: szeretné, ha Juhász befejezné, amit csinál, és a választásokra koncentrálna. „Egy hároméves gyerektől ez sokszor még jópofa is, egy felnőtt embertől már nem” – hangsúlyozta.

http://mno.hu/

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »