Balog Zoltán nem nyilatkozik a Hír Tv-nek

Próbálkozott a Hír televízió riportere, hogy szóra bírja Magyarország emberi erőforrás miniszterét. Ilyen idióta nevű minisztérium sehol nincs a világon. Ide tartozik az egészségügy, az oktatás, a művelődés például. Balog Zoltán egyébként református lelkész.

Hogy miért bízza a miniszterelnök egy lelkészre az egészségügyet, nem lehet tudni. Egy katolikus pap jobb választás lenne, az legalább feladná rá az utolsó kenetet.

Balog az interjút azzal utasította vissza, hogy a Hír tv tulajdonosa csúnyán viselkedett az ő főnökével. Vagyis az Orbán–Simicska kakaskodásra célzott. Az Orbán–Gyurcsány kakaskodás is sokba került, de a Simicska elleni kakaskodás már szinte mindent visz, csak az M4-es autópálya építésének leállítása 50 milliárd forint került eddig. Nagyon sok magyar ember az állását vesztette emiatt.

Balog annyit megmondhatna a főnökének, hogy terítse már ki a lapjait, bizonyítsa be, hogy Simicska hazudott, és tiszta lappal menjen tovább ő is, az ország is. Mert a szeplő bizony ott maradt. De ezt vajon miért nem teszi meg? Mindenki jobban járna, megmaradna néhány ezer munkahely, és tisztázná magát a miniszterelnök.

Balog Zoltán néhány esetben már bizonyította, hogy református lelkésznek lehet, hogy alkalmas, de csúcsminiszternek nem.

Amikor menni akart, aztán mégis maradt – erről beszélt egy német elitklubban. A nyilatkozat elérhető ITT

Békéscsaba, 2016. március 9.

Anton

Emlékeztető: „A kormány nem vállalkozást ösztönöz, baráti oligarchahálózatot épít ki. Ezt bizonyítja, hogy amikor összeveszett a miniszterelnök Simicska Lajossal, akkor minden pozíciójából elkezdték kiszorítani és az új csókosokat próbálják helyzetbe hozni. És Mészáros Lőrincet vagy Garancsi Istvánt sem azért támogatja, mert ezzel egy-egy szektort ösztönöz, hanem azért, hogy a politikai hatalmát megtámasztja néhány nagyvállalkozó, ráadásul mivel egy koncentrált-centralizált szféráról van szó, csak pár szereplővel kell kiegyeznie – és ezek az oligarchák gazdasági oldalról biztosítják a hatalmat.” (Részlet a Csak az első éjszaka joga hiányzik című, Mellér Tamással készült interjúból) 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »