Balódi Ladislav és a szövetségi értékrend: Horthyt elzavarták, a maffia elé vörös szőnyeget terítettek

Balódi Ladislav és a szövetségi értékrend: Horthyt elzavarták, a maffia elé vörös szőnyeget terítettek

Nem csitulnak a nemeshodosi polgármester megalkuvó, jellemtelen, kétszínű hozzáállása által kiváltott hullámok. A Szövetség-Aliancia járási platformelnöke, helyi polgármester, illetve a párt megyei képviselőjelöltje, Balódi Ladislav a Nemeshodosi Lakomán túlment minden határon.

Először vállalta fel ugyanis ország-világ előtt a Szövetség-Aliancia, hogy kihez húz. Mégpedig az ellenzéki, a köznyelvben csak maffiakormányként elhíresült Smer- SNS – Most-Híd képviselte előző kormány miniszterelnökéhez, Peter Pellegrinihez.

Balódi meglépte azt, amit eddig még egyetlen Szövetség-Aliancia politikus sem mert nyíltan bevállalni. Beengedte Pellegrinit, a Hlas elnökét a magyar faluba, ezzel is jelezve, hogy nyugodtan kampányolhat a Hlas színeiben, a Szövetség is Egyszóval elkezdődött a felvidéki magyarság érzékenyítése a maffiakormány miniszterelnökének pártja, a bűncselekmények egész sorával vádolt politikusokkal rendelkező Hlas irányába.

Az eredmény? Felháborodott felvidékiek egész sora, akik vagy a helyszínen, vagy a Körkép.sk cikkeinek kommentszekcióiban fejtették ki nemtetszésüket a Szövetség ezen lépésével.

Mint azt korábban már megírtuk, választások előtt különösen fontos, hogy a felvidéki magyar egyértelmű, világos üzeneteket kapjon a pártoktól. Ezek alapján dönt ugyanis arról, hogy bizalmat szavaz-e számukra. Nos, Balódi Ladislav e téren elég világos értékrendről tett tanúbizonyságot.

Hírdetés

Király Zsolt: A Szövetség-Aliancia már Pellegrini ajtaján kopogtat. Megkezdődött a magyarok érzékenyítése a Hlas (Smer) felé

2017-ben a nemeshodosi Református Közösség szeretett volna Horthy-szobrot állítani a községben, Balódi falujában azonban ajtót mutattak a kezdeményezésnek. Értsd, a nemzeti politikából nem kérünk, a maffiával kollaboráló, magyarellenes szlovák erőkhöz meg dörgölődzünk.

Ugyanazt az ajtót, melyen 5 évvel később a maffiakormány miniszterelnökét, Peter Pellegrinit (Hlas) eresztették be, hogy egy három évvel ezelőtt a községnek megítélt 38 ezer eurós támogatás apropóján kampányoljon. Miközben a pénz háromszorosát a helyi asztalitenisz-csarnok megépítésére megítélő jelenlegi kormánykoalíció egyetlen pártja sem kapott Pellegrinivel megegyező kampányolási lehetőséget.

“Jó istét” magyarok! Itt a Hlas-Szövetség koalíció?

Jakab, Solymos, Rigó, Balódi…Gyülekeznek a toxikus személyek a Szövetségben. Ne felejtsük, október 29-én választások lesznek.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »