Balliberális Orbán-fóbiások mesélnek majd a magyar diktatúráról Pozsonyban

Balliberális Orbán-fóbiások mesélnek majd a magyar diktatúráról Pozsonyban

Jobb, ha előre felkészülünk: A magyar kormányról még a keresztvizet is lehúzzák. Legalábbis erre enged következteni a .týždeň.sk című, korábban jobbközép, keresztény-konzervatív hetilap, melyből a szerkesztőség nagy részének távozása óta mára standard balliberális által szervezett beszélgetés.

A “Cenzúra nélkül: Igaz történetek a rabságról Magyarországon” címmel sorra kerülő beszélgetés résztvevői egytől egyig az Orbán-kormány kemény, még keményebb és reménytelenül elfogult kritikusai közé tartoznak.

Konkrétan:

Rastislav Káčer – diplomata, Szlovákia korábbi magyarországi nagykövete

Hírdetés

Gál Zsolt – Az Új Szó korábbi „véres“ tollú firkásza, aki hosszú ideig a Most-Híd egyik politikusának fizetett munkatársaként szapult mindent, ami Magyarországon a Fidesz-korszakkal kapcsolatos. Jelenleg épp a Világi Oszkárhoz közeli Simon Zsolt féle párt második embere.

Peter Morvay – akit a Körképen már a szlovák újságírás egyik szégyenének is tituláltunk, olvasóink szerint teljesen megérdemelten.

Zajlik az EP-választások előtt kampány, az Orbán-kormány lépései pedig akarva-akaratlanul is meghatározó következményekkel bírnak úgy Szlovákiára, a V4-ekre, mint egész Európára nézve.  „Helyre“ kell hát tenni az emberek gondolatait, erre tesznek majd kísérletet e hét szerdán a Magyarországgal szembeni elfogultság bajnokai. A másik oldal teljes kizárásával.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »