Bálint-napi futás Dunaszerdahelyen

Bálint-napi futás Dunaszerdahelyen

A Bálint-napot sokféleképpen lehet ünnepelni. Dunaszerdahelyen szombaton a szerelmesek ünnepét futással (is) színesítik.

A sportos életmódot népszerűsítő Valetine run névre keresztelt rendezvény negyedik felvonására a szervező Csallóközi Marathon Club Žitný ostrov tagjai, párban vagy egyedül, futókat, kocogókat várnak. Az érdeklődők reggel kilenc órától a városi sportcsarnokban nevezhetnek, ott át is öltözhetnek.

Hírdetés

„Mivel városunkban, régiónkban egyre többen vagyunk olyanok, akiknek a szíve a futásért dobog, ezért a közös futás sem maradhat ki a szerelmesek ünnepén. A városi szabadidőparkban kijelölt útvonalon a gyermekek fél kilométert, a felnőttek pedig felkészültségük, erőnlétük függvényében egy, három vagy öt kilométert teljesítenek. Ezúttal sem az eredményen, hanem a mozgáson lesz a hangsúly. A célban meleg ital vár a futókra. A táv teljesítése után a résztvevőket egyedi éremmel jutalmazzuk. Rajtdíjat nem kérünk. A rendezvény a gyermekek örömfutásával fél tizenegykor kezdődik. A felnőttek közös rajtjára tizenegy órakor kerül sor” – tájékoztatta lapunkat Vajas Roland, Csallóközi Marathon Club elnöke.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »