Balesetet szenvedett Nagyija Szavcsenko (videó)

Ukrajna fővárosában, Kijevben, szeptember 11-én kijevi idő szerint körülbelül 1 óra 30 perckor közlekedési baleset történt.

A szemtanúk elmondásai szerint egy BMW defektet kapott egy szennyvízcsatorna fedele miatt, ezért megállt, hogy kicserélje a sérült kereket. A BMW mögött megállt még egy autó, melyben Nagyija Szavcsenko ült. Nem sokkal ezután a parlamenti képviselő autójába beleszállt egy másik autó, melynek sofőrje ittasan vezetett. A balesetet okozó személy vérében 1,67 ezrelék alkoholt mutatott ki az alkoholteszt – adta hírül a dtp.kiev.ua.

Nagyija Szavcsenko 112 Ukrajina tv-csatorna műsorában elmondta, hogy rendben érzi magát az éjszakai baleset után. A parlamenti képviselő megjegyezte azt is, hogy meglepő számára, hogy ekkora figyelmet szentelnek ennek a balesetnek – tudatja a Vesztyi.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Veszélyes bűnözőket szabadíthat Ukrajnára Nagyija SzavcsenkoÉhségsztrájkja alatt bort és vizet iszik SzavcsenkoSzavcsenko kapitulációt ajánl Oroszországgal szembenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: autóbaleset, közúti baleset, baleset, ittas vezetés, Kijev, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »