Bajtársai árváit ajánlotta a honvédelmi miniszter figyelmébe a sérült tűzszerész

Bajtársai árváit ajánlotta a honvédelmi miniszter figyelmébe a sérült tűzszerész

A pénteken történt tragikus tűzszerészbaleset súlyos sérültjét látogatta meg július 3-án, vasárnap délelőtt dr. Simicskó István honvédelmi miniszter és dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar-főnök az MH Egészségügyi Központban.

A látogatás után a honvédelmi miniszter elmondta, hogy Tóth Péter főtörzsőrmester sérülései súlyosak, de nincs életveszélyben, azonban az elkövetkezendő időben még több orvosi beavatkozásra lesz szükség.

Simicskó István hozzátette: a főtörzsőrmester közérzete a körülményekhez képest jó, vidám és menyasszonya most is mellette volt. Az MH Egészségügyi Központban jó kezekben van, a honvédség kiváló orvosai viselik gondját. A kórház dolgozói mindent megtesznek felépüléséért, ez adhat okot és reményt a főtörzsőrmester mielőbbi felgyógyulásához. A Magyar Honvédség mindezeken túl is támogatja a gyógykezelés időtartama alatt Tóth Péter főtörzsőrmestert és családját.

Tóth Péter főtörzsőrmester a látogatás alkalmával elmondta, ő jól van, és azt kérte a honvédelmi minisztertől, hogy ne feledkezzenek meg elhunyt társai árván maradt gyermekeiről és családjaikról. Simicskó István megerősítette, hogy törődnek velük és gondoskodnak róluk.

(Honvédelem nyomán)

Korábban írtuk: Még intenzív osztályon ápolják, de stabil az állapota a hortobágyi robbanást túlélő tűzszerésznek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »