Bajnokverés után öt DAC-játékos a forduló legjobbjai között

Bajnokverés után öt DAC-játékos a forduló legjobbjai között

A Fortuna Liga rájátszásának 8.fordulójában a DAC bravúros győzelmet aratott a nagy rivális és címvédő Slovan otthonában, ezzel négy pontra csökkent a sárga-kékek hátránya a bajnokságban a címvédővel szemben. A bajnokverésnek köszönhetően öt DAC-játékos is bekerült a forduló álomcsapatába, valamint felvidéki játékos is szerepel a 8. forduló legjobbjai között.

Ahogy azt eddig is megszokhattuk, minden forduló után kihirdettik a legjobb játékosokból álló kezdőt. Ezúttal öt DAC-játékos is bekerült a rájátszás nyolcadik fordulójának legjobbjai közé. A Slovan elleni idegenbeli siker, ami 2015 után sikerült újra, remek teljesítménynek volt köszönhető, amit a forduló legjobbjaiból álló kezdő is hűen tükröz.

Hírdetés

Felvidéki játékos is helyet kapott a rájátszás nyolcadik fordulójának legjobbjai között, a dunaszerdahelyi Iván Alex óriási szóló góljának köszönhette, hogy a szezonban első alkalommal került be a forduló álomcsapatába.

A rájátszás 8. fordulójának álomcsapata:

Martin Jedlička (DAC) – Eric Davis (DAC), Jakub Kiwior (Zsolna), Ján Maslo (Rózsahegy),  Kristián Koštrna (Nagyszombat) – Marko Divković (DAC), Iván Alex (Szered), Schäfer András (DAC), Martin Koštaľ (Szenice) – Dawid Kurminowski (Zsolna), Eric Ramirez (DAC)


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »