B csapattal érkezik a Sporting az MTK stadionavatójára

B csapattal érkezik a Sporting az MTK stadionavatójára

A portugál Sporting sztárjai biztosan nem lesznek ott az MTK stadion avató meccsén, az első csapat ugyanis pont abban az időpontban a másodosztályú Familicao ellen játszik kupamérkőzést. Az Index úgy tudja: a Sportig legjobbjai sem itt, sem ott nem fognak pályára lépni, hanem Lisszabonban maradnak, és gőzerővel készülnek majd a Dortmund elleni keddi BL-mérkőzésre. Erről azonban a Deutsch Tamás vezette kék-fehér klub elfelejtette tájékoztatni a szurkolókat, a jegyeket azért sztárokat és a legjobb összeállítást ígérve 5900 forintért árulták.

Az MTK stadionja körül egyre másra robbannak ki a botrányok, először a furcsa betonfal sokkolta a közvéleményt, aztán jött a pornóbotrány, majd az derült ki, hogy aki nem veszi igénybe a tiszteletjegyet, azzal utólag kifizettetik.

Az MTK vezetése a Sporting legerősebb csapatát ígérte a stadionavatóra. A jegyeket ezért hazai viszonylatban meglehetősen borsos, 5900 forintos áron vásárolhatták meg a drukkerek. Úgy tűnik azonban, hogy a kék-fehér klub kicsit átverte őket. Az Index úgy tudja, hogy első csapatból mindösszesen három cserepados érkezik: Matheus Pereira, Ricardo Esgaio, két harmadik számú védő, és Azbe Jug, harmadik számú kapus.

Deutsch Tamás korábban azt nyilatkozta:

A Sporting elnöke, szakvezetése többször hangsúlyozta, hogy megtiszteltetésnek veszi a meghívást, és ellenszolgáltatás nélkül lép pályára, ráadásul a legerősebb együttesével

Feltételezhető, hogy a kupameccsre és BL meccsre készülő Sportig vezetése nem ígérte oda legjobbjait egy tét nélküli, barátságos sörfocira. Ennek fényében nem igazán érthető, hogy miben bíztak Deutsch Tamásék. Azt gondolták, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy tejesen ismeretlen játékosokkal lép pályára a Sporting?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »