Azurák Csabát is lapátra tehetik a TV2-nél

A Tények után minden bizonnyal a TV2-től is mennie kell Azurák Csabának – írja a borsonline.hu.

Egy éve úgy tűnt, Azurák Csaba biztosította szakmai előmenetelét a TV2-nél, hiszen a Tények távozó főszerkesztője, Gábor László székébe ülhetett, ráadásul nem csak a híradó, hanem az aktuális műsorok főszerkesztője is lett, és képernyős munkáját is megtarthatta. De most úgy tűnik, ez pünkösdi királyság volt.

Azurák úgy tűnik azonban, hogy eltaktikázta magát, kinevezése után ugyanis rögtön fölmondott a Tények hétvégi műsorvezetőjének, Andor Évának, aki hosszú évek óta pont az elküldött Gábor László élettársa. Csakhogy a lap úgy tudja, hogy Gábor László ismételten munkát kapott a TV2-nél, állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien tanácsadója lesz.

“Azuráknak korábban is félelme volt, hogy ha netalántán Gábor visszatér, akkor neki annyi, mert kirúgta a most visszavett Andor Évát, aki egyébként Pachmann Péter partnere lesz a Tényekben. Biztosan fura lenne egy szerkesztőségben dolgoznia velük. Teljesen érthető, hogy miután Gábor megjelent a székházban, Azurák komolyan kétségbeesett. Sokan azt beszélik, hogy jelen állás szerint a beígért műsort is elfelejtheti” – mondta a Borsnak egy meg nem nevezett informátor.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »