Azt hiszi a büdös bankár, hogy ő természetesen felsőbbrendű…

Rémálom volt hostessnek lenni a londoni elit férfibálján. Az éves vacsorán 360 vendég volt jelen, bankárok, vállalkozók, hírességek. Az volt a legkevesebb, hogy a vendégek benyúltak a hostessek szoknyája alá. A zaklatásokról a Financial Times írt cikket. Ebből kiderült, hogy több hostesst arra kértek a vendégek, hogy menjenek fel velük a szálloda szobáiba…

Az üzleti és a politikai élet magas rangú képviselő vettek részt azon a csak férfiaknak megrendezett bálon, ahol a munkájukat végző hostessek fogdosásról, szexuális zaklatásokról és ajánlatokról számoltak be. A Presidents Club jótékonysági vacsoráját az exkluzív Dorchester hotelben rendezték Londonban. Az éves vacsorán 360 vendég volt jelen, bankárok, vállalkozók, hírességek, akik jótékony célokra gyűjtöttek pénzt.

Az volt a legkevesebb, hogy a vendégek benyúltak a szoknyájuk alá.

Hírdetés

A zaklatásokról a Financial Times írt cikket. Ebből kiderült, hogy több hostesst arra kértek a vendégek, hogy menjenek fel velük a szálloda szobáiba, másoknak benyúltak a szoknyájuk alá.

A történteket több brit politikus elítélte, a liberális demokraták alelnöke szerint gyomorforgató volt, ami történt, egy konzervatív képviselő annak a reményének adott hangot, hogy a jótékonysági szervezetek felháborodnak majd, amiért a nevükkel így visszaéltek. „Ez soha sem elfogadható, de hát az ég szerelmére, 2018 van, és azt gondoltam – reméltem –, hogy tovább léptünk már egy civilizáltabb, tisztességesebb társadalom felé” – mondta Anna Soubry.

hvg.hu

A Presidents Club kivizsgálja a történteket


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »