Az utcán támadt rá haragosára, ököllel és viperával bántalmazta

Az utcán támadt rá haragosára, ököllel és viperával bántalmazta

Az utcán támadt rá haragosára, ököllel és viperával bántalmazta

A perkátai férfit a dunaújvárosi rendőrök előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírdetés

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 26-án, hajnalban elfogtak és előállítottak egy perkátai lakost.

A 37 éves férfi a gyanú szerint 2019. május 25-én, este, Perkátán, az Ady Endre utcában összetalálkozott egyik ismerősével, akivel már régóta haragban áll, és rövid szóváltást követően rátámadt a sértettre. Nagy erővel, ököllel többször arcon ütötte, majd a tarkóját és a hátát is verte, ettől a sértett az árokba esett.

Ekkor a sértett barátnője és a közelben lévők a támadót felszólították, hogy hagyja abba cselekményét, ő azonban egy viperát vett elő ruházatából, amellyel a földön fekvő férfi lábát több alkalommal megütötte, majd a helyszínről elmenekült.

A sértettet kórházba szállították.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül azonosították, és otthonában elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. május 26-án a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt.  


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »