Az utcán hagyta kisbabáját egy budapesti nő

Kósa Renáta ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200-2072/2016. bűnügyi számon kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, miszerint Budapesten a XX., Pozsonyi utcában egy, a bejelentő által nem ismert nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

A bevezetett nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a fiatal nő azonos Kósa Renáta budapesti lakossal, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kósa Renáta Fotó: Police.hu


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »