Az utastér is személyre szabható

Az utastér is személyre szabható

A Tiguan alá pozicionált T-Roc a Golf műszaki alapjaira épül, az MQB-platformot hasznosító újdonság méretben is közel áll a hetedik generációhoz. Hossza 4234, szélessége 1819, magassága 1673, tengelytávja pedig 2603 milliméter. Csomagtartójába 445 liternyi holmi fér, az ülések 60:40 arányú ledöntésével viszont 1290 literes rakteret kapunk.

Az enyhén kupés vonalú tető négyféle színben választható
Forrás: MW

Hírdetés

Ami a praktikumot illeti, végül ötajtósként dobja piacra a Volkswagen, így annak ellenére is hasznos családi autó lehet, hogy a megszokott, konzervatív elemekből álló T-Rocból igyekeztek fiatalos és divatos modellt faragni. Az Arteon hűtőráccsal egybefolyó fényszóróin kívül karakteres LED-lámpa került a lökhárítóra, amely indexeléskor villogó sárgára vált, a hangsúlyos sárvédőíveket műanyag védőbetét emeli ki, az enyhén kupés vonalú tető pedig négyféle színben választható. Nemcsak a külseje, hanem az utastere is személyre szabható lesz, a legújabb elképzelés szerint akár a karosszéria színe is megjelenhet a belső díszbetéteken, e színek pedig az üléshuzaton is feltűnnek.

A műszerfal egyébként az új Polo elrendezésére emlékeztet, de részleteiben eltér a kisautóétól. Vetített kijelző a T-Rochoz is kapható lesz majd; az olyan vezetőtámogató extrák, mint amilyen a vészfékező, a gyalogosfelismerő vagy a sávtartó pedig az alapfelszereltségbe is bekerülnek. A jövőbeni tulajdonosok legalább 100 paramétert állíthatnak be, míg saját profiljuk a kulcs(ok)hoz lesz rendelhető.

Akár a benzines, akár a dízelváltozat mellett döntünk, az alapmodell 115, a közepes teljesítményű 150, a csúcsváltozat pedig 190 lóerős, ezt háromféle benzinessel (1,0, 1,5 és 2,0 TSI) és kétféle dízellel (1,6 és 2,0 TDI) fedik le. Duplakuplungos DSG-váltó és 4Motion összkerékhajtás a 150 lóerősökhöz felárért kérhető, a 190 lóerősökhöz szériában jár.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »