Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi

Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi

Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi

Elfogatóparancs miatt állítottak elő egy férfit Budapest XIII. kerületében, amikor egy nyomozó felismerte a ruháját egy korábbi betörés kapcsán.

Hírdetés

Az angyalföldi rendőrök 2020. június 2-án igazoltattak egy férfit a főváros XIII. kerületében, akiről kiderült, hogy ellene elfogatóparancs volt érvényben. Az ellenőrzés során átvizsgálták K. József ruháját, amely során köszörült kulcsokat és több zárfésűt is találtak. A rendőrök az elfogatóparancs és a férfinél lévő gyanús tárgyak miatt K. Józsefet elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság egyik nyomozója az előállított 48 éves férfi öltönyét és szemüvegét felismerte, egy korábbi betörés feltételezett elkövetőjére emlékeztette.

Az eljárás során kiderült, hogy a férfi május 8-án, 10 óra körül a bejárati ajtó zárszerkezetét megrongálva betört egy XIII. kerületi lakásba, ahonnan laptopot, karórát, parfümöt és pénzt lopott. Az ügyben kimentett felvételeket a nyomozók visszanézték, amely alapján megállapították, hogy K. József ugyanabban az öltönyben ment betörni, mint amit az igazoltatásakor is viselt.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 48 éves dánszentmiklósi lakost lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd az elfogatóparancs alapján büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »