Az ukrán sofőrök nagyrésze havonta közel két ezer hrivnyát költ üzemanyagra

Ukrajnában a járművezetők 39 százaléka közel két ezer hrivnyát költ az üzemanyagra – írta blogjában Viktória Szkorbota, az ukrán 4Sevice Group vezetője.

A 4Service Group nemzetközi kutató vállalat egy felmérést végzett az ukrán vezetők körében, amely kimutatta, hogy átlagosan a sofőrök havonta 2-5 ezer hrivnyát költenek az üzemanyagra. 

A kutatás adatai szerint egy hónap alatt leggyakrabban 2000 hrivnyáig költenek üzemanyagra az ukrán sofőrök. Ez a válaszadók 39 százaléka. A megkérdezettek csupán 19 százaléka válaszolta azt, hogy több mint 5000 hrivnyát költ a benzinre egy hónap alatt. A többiek pedig átlagosan 2-5 ezer hrivnyát szánnak az özemanyagra – számol be az UNN Hírportál.

A válaszadók 69 százaléka férfi, 31 százalékuk pedig nő. Ezen kívül Viktória Szkorbota megjegyezte, hogy Ukrajnában számos töltőállomás van, ezért az ügyfelek nagy figyelmet fordítanak a benzin minőségére, a kiszolgálásra és más feltételekre, amelyek befolyásolják a vezetők választását.

Csatolt_cikkek: Témába vág:40 százalékkal csökkent a benzinfogyasztás UkrajnábanAz ukrajnai benzinkutak többsége hamisított üzemanyagot értékesítSzakértő: Kijevben a benzin minden második literét illegálisan áruljákRovatok: GazdaságTelepülés: UkrajnaCímkék: üzemanyag, benzinkút, autós közlekedésForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »