Az SZBU verziója az ATO területén folyó csempészésről

Az Ukrán Biztonsági Szolgálatban azt állítják, hogy a csempészbanda letartóztatása során nem volt lövöldözés.

Az Ukrán Biztonsági Szolgált megnevezte a saját verzióját az ATO-területen történt csempészek letartóztatásáról – írta a Korrespondent.net.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálatban (SZBU) elmondása szerint a lövöldözésről, illetve a szolgálat alkalmazottai és a 30. dandár katonái közötti konfliktusról terjedő információk nem valósak.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat alkalmazottai a 30-dik dandár katonáival együttműködve a Hranitne településen megállítottak két fogyasztási cikkekkel megpakolt autóbuszt. Az üzletemberek illegálisan át akarták szállítani a termékeket az ideiglenesen megszállt területekre.

A speciális művelet október elsején zajlott. Jelenleg tart a vizsgálat – mondta Elena Hitlyanszka, az SZBU szóvivője.

Mint ismeretes, Heorhij Tuka, az ideiglenesen megszállt területek és a belső menekültek kérdéseivel foglalkozó miniszter-helyettes elmondta, hogy az ukrajnai Luhanszk megyében letartóztatták a csempész csapatot, melyet az Ukrán Biztonsági Szolgálat fedezett.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tuka: Az SZBU fedezi a csempészeket Kelet-UkrajnábanAutócsempészeket fogtak el az ukrán-orosz államhatáronHrojszman a csempészek fedezésével vádolja a bűnüldöző szerveketCigarettacsempészek vitája fajult lövöldözéssé AknaszlatinánRovatok: BelföldTelepülés: Ukrajna›DonyeckCímkék: SZBU, csempészés, Heorhij Tuka, Kelet-Ukrajna, Ukrajna, bűnügyForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »