Az RTV-székház felépítésével foglalkozó bizottság alakult

Az RTV-székház felépítésével foglalkozó bizottság alakult

A tartományi kormány mai ülésén megalakította a Vajdasági Rádió és Televízió (RTV) székháza felépítésének koordinálásával foglalkozó bizottságot, amelynek élére Igor Mirović vajdasági kormányfőt nevezte ki.

A Mirović kezdeményezésére megalakított bizottság alelnökei Pásztor István tartományi házelnök és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere lettek, áll a kormányülésről kiadott közleményben.

A bizottság tagjai: Đorđe Milićević tartományi kormányalelnök, Miroslav Štatkić tartományi művelődési, tájékoztatási és a vallási közösségekkel való kapcsolattartásért felelős titkár, Miodrag Koprivica, az RTV vezérigazgatója, dr. Jova Radić, az RTV igazgatóbizottságának elnöke, Dejan Mandić, az Újvidék város kiépítésével foglalkozó intézet megbízott igazgatója, valamint Nedeljko Kovačević, a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság igazgatója.

Két bizottsági tagot a szerb kormány nevez ki.

A bizottság feladata, hogy meghatározza a projektum megvalósítása körül felmerülő tevékenységeket és koordinálja azokat.

A tartományi kormány ma felmentette tisztségéből a Pancsovai Általános Kórház igazgatóját, dr. Nebojša Tasićot, helyére pedig megbízott igazgatóként dr. Slobodan Ovukát nevezte ki.

Felmentették tisztségéből Aleksandar Milosavljevićet is, a Szerb Nemzeti Színház igazgatóját, a helyére pedig prof. dr. Zoran Đerić került.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »