Az RTL Klub nagyon szépen kóstolgatja Vajnáékat

Az RTL Klub nagyon szépen kóstolgatja Vajnáékat

A Fal című műsort itthon először az RTL Klub jelentette be, de aztán a TV2 megcsinálta a Piramist, még előttük. Mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert Sebestyén Balázsék kimentek leforgatni néhány részt az olasz díszletbe, hogy beelőzzék a riválist, akik egy fokkal gagyibb díszletben, de hamarabb útnak indították a vetélkedőt, Stohl Andrással, aki ugye nagyon nehezen döntött a TV2 mellett:

Abba a vitába most ne menjünk bele, hogy showműsoros jelenléttel legitimál-e hírműsort, szerintem nem, de maradva a hírnél: az RTL bevonta Vajnáékat, pontosabban Vajna Tímeát a játékba.

Itt írtunk arról, hogy a milliárdos feleségének nem volt pénze új ruhát venni a Golden Globe-díjátadóra:

Erre az RTL Klub a műsorban feltette a következő kérdés:

Ráadásul a versenyzőknek nem sikerült megfejteni a helyes választ, mert szerintük a férjnek nem tetszett a tavalyi ruha, pedig valójában nem volt pénze Vajna Tímeának újra.

Szóval Andy Vajna felvásárolta állami hitelből a TV2-t, majd az RTL szerint lenyúlták a műsorukat, majd az RTL felteszi ebben a produkcióban azt a kérdést, hogy a felvásárolt csatorna milliárdos tulajdonosának felesége miért nem tudott venni új ruhát, majd a helyes válasz az, hogy

NEM VOLT RÁ PÉNZE!

Ez annyira szép.

(fotó: RTL Klub)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »