Az RMDSZ irányítása alatt levő Transindex.ro a népszavazás bojkottjára szolít fel

Az erdélyi magyarságot balliberális eszmékkel fertőző Transindex.ro korábban Kelemen Hunor tulajdona volt, a  mostani tulajdonosa Kelemen Attila Ármin , aki pár éve Markó Béláról írt magasztaló könyvet. Tehát lényegében még mindig RMDSZ kézben van ez az oldal is, akárcsak a maszol.ro  vagy a nemzetáruló írásairól ismert Parászka Borókát is foglalkoztató Erdélyi Riport.

A balliberálisok azt szeretnék ha a 2017-es Szilveszter ilyen lenne Budapesten is…Pénteken megjelent egy cikk a transindex.ro-n amely arra buzdítja az erdélyi magyarságot, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson, menekült gyerekekről hazudoznak a cikkben és emberségességről, az a tény persze nem zavarja őket, hogy az illegális bevándorlók többsége fiatalkorú férfi, jelentős részük pedig nem Szíriából jön és nem  menekült, csak élősködni jönnek Európába, gyilkolni és nőket erőszakolni. A háború elől menekülő ártatlan gyerekeket és nőket, a gazdag arab országok kellene befogadják, elvégre a sajátjaikról van szó, egyrészt anyagilag is megtehetik, másrészt a menekültek sem kellene ezer kilométereket utazzanak, az életüket is kockára téve. A balliberálisoknak ez vajon nem jutott az eszébe?

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenchez, Parászka Borókához és Soros György által pénzelt magyarországi balliberális “civil” szervezetekhez hasonlóan, az RMDSZ is azt szeretné ha Európát és Magyarországot idegenek millió árasztanák el. Máskülönben nem hagynának teret ennek a propagandának, egy általuk birtokolt és irányított hírportálon.

Mutassuk meg, hogy az erdélyi magyarságot nem lehet az orránál fogva vezetni, nem dőlünk be a Magyarországról erőszakkal importált balliberális propagandának, szavazzunk NEM-el , mondjuk nemet Magyarország és Európa elpusztítására, a nemzetek és nemzetállamok megsemmisítésére. Vagy azt akarjuk, hogy Magyarország is oda jusson mint Franciaország, ahol a franciák már kisebbségben vannak? Akarunk egy második Trianont?!

www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »