Az osztrák védő szerint Szalai ellen nehéz játszani

Az osztrák védő szerint Szalai ellen nehéz játszani

A magyar válogatott csoportellenfele, Ausztria is megtartotta első sajtótájékoztatóját. Az osztrákok szövetségi kapitánya, Marcel Koller nehéz ellenfélnek titulálta Storck együttesét. Sebastian Prödl Szalai Ádámot emelte ki.

Ausztria nemzeti tizenegye szerdán érkezett meg Franciaországba, és a mai napon tartotta meg első sajtótájékoztatóját, amelyen Marcel Koller vezetőedző mellett a játékosok részéről Sebastian Prödl és Martin Harnik válaszolt a kérdésekre – olvasható az MLSZ honlapján.

Mint azt a szövetségi kapitány elmondta, még néhány apróságot kell gyakorolniuk, de a csapat készen áll a megmérettetésre, és majd lesz olyan taktikai felkészítés is, amikor kifejezetten a magyar csapatra készülnek. Hangsúlyozta, hogy ugyan csapatának nincs tapasztalata még hasonlóan nagy eseményről, a felkészülés jól sikerült, így emiatt nem aggódik. „Nehéz ellenfélnek gondoljuk a magyar csapatot, keményen oda kell tennünk magunkat a jó eredmény érdekében” – tette hozzá a tréner.

A játékosok közül Sebastian Prödlt arról kérdezték, ki az a magyar támadó, akire a leginkább készül. A hátvád Szalai Ádámot emelte ki, szerint ugyanis a Németországban játszó futballistának jó testi adottságai vannak, amit ki is használ a pályán, keményen, harcosan játszik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »