Az őrület határán – Heti progresszió (CXX. rész)

Az őrület határán – Heti progresszió (CXX. rész)

Elhúzódó Valentin-napi képsorozat, fasizmus, valamint egy eléggé furcsa „klímavédelmi” intézkedés kapott helyet a soron következő Heti progresszióban. Vágjunk is bele a közepébe! A leveleket ismételten köszönöm, ezeket továbbra is a [email protected] címre várom!

3. A szebb napokat látott Németországban igen „érdekesen” értelmezik a szerelem és a szeretet lényegét, amit ez a képsorozat is remekül jellemez. A képek magukért beszélnek bölcsesség itt hatványozottan igaz, a mindenféle „haladó szellemű” ábrázolás talán még az 50%-ot is meghaladja, tehát már kisebbségként sem értelmezhetőek. Aki valamilyen érthetetlen oknál fogva szeretne háborogni egyet, annak jó böngészést kívánok a galériában!

2. Márki-Zay elhíresült fasisztázós történetén sokan felháborodtak vagy ajvékoltak, közülük láthatóan Győr polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András izgatta fel magát az egyik legjobban. Kedves olvasónk hívta fel a figyelmet szerdai bejegyzésére, ahol „Soha többé fasizmust!” kiáltással riogat a szivárvány szövetséggel kapcsolatban. Nem tudom, hogy a kiakadás mennyire őszinte és mennyire politika által vezérelt, annyi azonban bizonyos, hogy aki a balliberális koalícióban fasisztákat lát bárhol is, az egészen biztosan nem normális. Mondjuk a „jobboldali” Fidesz mostanában már jobban fél a „náciktól”, mint a kommunistáktól, ami azért sokat elárul a „polgári párt” irányultságáról.

Hírdetés

1. A világ egyik legöregebb biodiverzitású erdejét fogják kivágni Németországban, Hessen tartományban, hogy szélerőmű-parkot építsenek a helyére. Reinhardswald a tartomány legnagyobb összefüggő, teljesen háborítatlan erdőterülete, igazi, akár több ezer éves ősfákkal. Jobban mondva csak volt, mert a fák kivágását és a „szélparkba” vezető bekötőutak építését már megkezdték a nagyarányú tiltakozások ellenére.

A megújuló energiaforrások hatékonysága és hatása a környezetre mindmáig vitatott, s különösen igaz ez a progresszívek által különösen szeretett szélerőművekkel kapcsolatban. Az viszont már egyenesen felháborító, hogy a „toleráns és elfogadó” Németországban, ahol a zöldpolitika állítólag olyan „fontos”, ilyen egyáltalán megtörténhet. A liberális vezetés alatt álló országok esetében a környezetvédelem is csak egy hangzatos szlogen, amellyel szavazatokat szerezni lehet ugyan, de a hatalom közelében azt valódi tettek már nem követik. Így lett a „zöldek” áldozata Reinhardswald is.

Kedves olvasóinknak ezúttal is köszönöm a figyelmet, hamarosan folytatjuk!

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »