Az orosz Akhmat Gorznij csapatában folytatja Almási László

Az orosz Akhmat Gorznij csapatában folytatja Almási László

Mint arról a tegnapi nap folyamán portálunk elsőként számolt be, a szlovák bajnokságban szereplő Rózsahegy felvidéki támadója az orosz bajnokságban folytatja pályafutását. A hivatalos átigazolást ma délelőtt az orosz együttes is bejelentette hivatalos közösségi oldalán.

Almási László az orosz bajnokság tizedik helyén álló Ahmat Groznij csapatához került kölcsönbe a szezon végéig, vételi opcióval. A csallóközi támadó remekül teljesített az ősszel a Rózsahegy színeiben, így nem meglepő módon több csapat is érdeklődött iránta.

Hírdetés

A 21 esztendős támadót egy éve szerződtette a Rózsahegy, ahol 27 mérkőzésen 10 gólt szerzett. A jelenleg is futó bajnoki idényben 14 mérkőzésen hat gólt és három gólpasszt jegyzett a csallóközi játékos. Az őszi idény során a 21 esztendős támadó pályafutása során először szerzett mesterhármast az élvonalban, a Nagymihály ellen.

A Rózsahegy támadója korábban megfordult a Szenice, DAC, Pozsonyligetfalu és Somorja csapatában is. Szerződése eredetileg 2022 decemberéig köti a rózsahegyi együtteshez.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »