Az öreg pedofil fél éven keresztül molesztálta a 8 éves kislányt Ukrajnában

A perverz férfi édességekkel és süteményekkel csalta lépre a kislányt.

Az ukrajnai Volinyban két gyerekmolesztálási iesetet jegyeztek fel a rendőrök. Az egyik esetben nyolc,  a másik esetben kilenc éves volt. a sértett.

Ukrajnában a Voliny megyében található Kaminy-Kasirszkij járás egyik településének 61 éves lakosa 2016. márciusa óta folyamatosan molesztált egy nyolc éves kislányt.  A perverz férfi édességgel és süteményekkel kínálgatta a gyermeket – jelentette a megyei ügyészség sajtóosztálya. 

Az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Emellett, Kovely városban egy kilenc éves kislányt három év során szisztematikusan az édesanyja élettársa molesztálta – tudatja a Segodnya.ua.

Mint az kiderült, a nő élettársa 2013-tól 2016. áprilisáig kihasználva a gyermek tehetetlen állapotát szisztematikusan megrontotta őt.  2016. augusztus 4-én e bűncselekényt a lány édesanyja jelentette a rendőröknek – közölte a Voliny megyei ügyészség sajtóosztálya.

Az ügyben eljárást indítottak. Jelenleg keresik a bűnelkövetőt.
 

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: pedofil, kiskorú veszélyeztetése, kiskorú, Ukrajna, gyerekmolesztálás, gyermekmolesztálás, molesztálás, bűnügyek, ukrajnai hírek, Voliny megyeForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »