Az MTVA cáfolja, hogy tiltólista lenne a közmédiában

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményében leszögezi: Kovács Patrícia szereplésének lemondása mögött egy koncepcióváltás áll, szó sincsen arról, hogy a színésznő tiltólistán lenne a közmédiában.

Hogy adott esetben kit látnak vendégül a műsorokban a kollégák, az a szerkesztők javaslatai alapján áll össze. A Ridikül gyártásvezetője nem kapta utasításba Kovács Patrícia szereplésének lemondását, mert nem volt ilyen utasítás. Ezért az állítás, amit Kovács Patrícia menedzsere megfogalmazott, valótlan. Kovács Patrícia háromszor volt a Ridikül c. műsor vendége – olvasható az MTVA péntek délután kiadott közleményében.

Kovács Patrícia szereplésének lemondása mögött csupán egy koncepcióváltás áll, szó sincsen arról, hogy az ismert színésznő tiltólistán lenne a közmédiában – szögezték le az írásban. Ezt bizonyítja az is, hogy a jó kritikai és közönség-visszhangot kapott Félvilág c. filmjének az MTVA volt a főszponzora.

A filmet a közelmúltban a Duna televízió műsorra tűzte, hetekig tartó promócióban hirdette, és napokig ingyenesen elérhetővé tette a mediaklikk.hu oldalon – áll az MTVA közleményében.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »