Az LMP jövője szerdán dől el

Az LMP jövője szerdán dől el

Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, miután Schiffer András társelnök bejelentette: távozik a politikából – közölte kedden a párt szóvivője.
Schiffer András döntését az LMP sajnálja, de tiszteletben tartja és tudomásul veszi – olvasható Gál József közleményében. 

Az LMP a következő időszakban az alapszabályának és a parlamenti képviselőcsoport frakciószabályzatának megfelelően hoz döntést a társelnöki poszt, a képviselői mandátum és a frakcióvezetői tisztség betöltéséről.

Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, majd ezt követően tájékoztatja a nyilvánosságot a következő időszak lépéseiről – tudatta. A Lehet Más a Politika nem marad ugyanaz Schiffer András nélkül, de ugyanazért dolgozik, mint eddig vele. Az LMP célja továbbra is az, hogy alternatíva legyen az elmúlt évtizedek politikai zsákutcájával szemben – írta Gál József. 

Schiffer András hétfő este közölte döntését a párt elnökségével. A politikus ezt az Indexnek adott interjúban mondta el, amely éjfél után jelent meg a hírportálon.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »