Az Isz­lám Állam jel­sza­vát ki­áltva csap­tak le egy német nu­dista stran­don!

A gyanútlan fürdőzők sincsenek biztonságban, a Daily Mail beszámolója szerint ugyanis kedden 6 muszlim fiatal egy nudista strandra rontott be a németországi Geldern városágban, ördögi szándékkal. A szakállas támadók “Allah Akbart” kiáltva terrorizálni kezdték a halálra rémült fürdőzőket. A meztelenül pancsoló anyákat és kislányaikat leköpték, ringyónak nevezték őket, majd azzal fenyegetőztek, hogy kivégzik őket, hiszen szemérmetlenségük miatt nincs joguk élni.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Az ijesztő akció órákon át tartott, végül a strand vezetőségének sikerült kiparancsolni az agresszív muszlimokat a területről. Ám ők ezek után sem tudtak megnyugodni. Egy közelben lévő vízisí parkban folytatták ámokfutásukat, ahol több civilt is inzultáltak.

És a bamba polkorrekt német csak néz, aztán fejvesztve menekül. A LIBERÁLIS JOGVÉDŐK CSENDBEN VANNAK ADDIG, AMÍG VALAKI NEM SZÁLL SZEMBE VELÜK. AKKOR AZTÁN MEGSZÓLAL A KÓRUS: Fasiszték, nácik inzultálják a szegény menekülteket. Apropó: a nudisták, mint társadalmi csoport ellen elkövetett agresszió nem gyűlöletbűncselekmény?


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »