Az iskola mellett mutogatta magát a férfi

Szeméremsértő férfit fogtak a főváros XIII. kerületében, Angyalföldön – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

Magyar Menedék - Tepe

Azt írták, hogy a 44 éves B. Attila hétfő reggel szeméremsértést követett el a Vizafogó sétányon lévő bokros területen egy arra sétáló fiatal nő előtt.

A sértett egy közelben tartózkodó iskolarendőrtől kért segítséget, aki a személyleírás alapján öt perc alatt, a helyszínen elfogta a férfit.

B. Attilát őrizetbe vették és kezdeményezték gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását – olvasható a közleményben.

Vasárnap figyelemfelkeltő akció lesz a fővárosban

Szülők a pedofília ellen címmel tüntetnek budapesti szülők szeptember 25-én, vasárnap a Budapesti Kossuth téren. A gyülekező 13 órától lesz, a demonstráció 14 órától 16 óráig tart.

A szervezők azt kérik, hogy békés, csendes tüntetésre készüljenek a résztvevők, amelyre ideológiai, vallási nézettől függetlenül mindenkit várnak.

Az felháborodás utcai kifejezésének előzménye, hogy az egyik békásmegyeri játszótér környékét szatír tartja rettegésben. A pedofil hajlamú ember állítólag több gyereket megpróbált elcsalni a napokban: volt olyan kicsi, aki sírva, pánikban rohant haza a térről. A férfi, akinek fotóját a helyi szülők egymás között osztogatták, nem most először akciózik a III. kerületben. Egy apuka elkapta és megverte, emiatt az apa ellen eljárás indult.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »