Az ISIL köszöni Amerik titkos urainak, hogy létrehozta – Az Iszlám Állam juttatja elnöki székbe Clintont?

A WikiLeaks közzétette az amerikai elnökjelölt és a közel-kelet rettegett gyilkosainak kapcsolatáról szóló dokumentumokat. Hillary egyik fő támogatóját, a francia Lafarge ipari mamutvállalatot összefüggésbe hozták a terrorcsoporttal. A WikiLeaks-ről származó információk szerint a Lafarge – aminek Clinton még a kilencvenes évek elején igazgatósági tagja is volt – komoly anyagi támogatást biztosít a terroristáknak.

Magyar Menedék - Tepe

A francia cég és az Iszlám Állam kapcsolatát azzal próbálják bizonyítani, hogy míg az európai és amerikai cégek kivonultak a háború sújtotta Szíriából, a Lafarge cementtelepe megmaradt, és folyamatosan termelt, dacára annak, hogy a telep az IÁ által 2015-ig uralt régióban található. Több olyan email is napvilágot látott, melyben a vállalat helyi vezetője utasítást ad az Iszlám Állam pénzügyi támogatására.

Ennek csak egy magyarázata lehet – vélik a szakértők – mégpedig, hogy a Lafarge adót fizet a terroristáknak a zavartalan működésért, amit azok újabb fegyverekre, kiképzésre fordítanak. Állítólag nem csak adóznak de – szintén az emailek szerint – olajat is vásárolnak tőlük, újabb milliókkal tömve meg a TERRORISTÁK számláit.

ma.hu nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »